maanantai 26. syyskuuta 2016

Tänään vuorossa voimaa

Jos viikonloppu meni fitnesskuplassa, tänään olen eksynyt voimailun puolelle. En tosin omakohtaisesti, koska jumitin viikonloppuna yläselän aika pahasti enkä viitsinyt tänään mennä lihasrelaksantin vaikutuksen alaisena treenaamaan... :( Selkä on tänään ollut jo paljon parempi kuin eilen, onneksi. 

Yle Areenassa on nähtävillä Puhdasta Voimaa -taltiointi (klik). Tapahtuma järjestettiin aikaisemmin syyskuussa ja tuo on siis kooste sieltä. Aika hurjia nuo vahvimman tittelistä kilpailevat naiset ja miehet. Vahvin-kisojen lisäksi kisattiin myös penkkipunnerruksessa maksimivoimasta. Jos vertaa omia voimia noihin kilpailijoihin, niin ei kestä sekunnin murto-osaakaan päätellä, kuinka vähän itellä sitä voimaa onkaan. :D Mutta tuon koosteen katsomisesta tuli taas vähän lisää intoa omiin treeneihin. Ehkä mäkin saan vielä mun penkkitulosta joskus parannettua. :D 




Muscle Madness 2.0 on lähestulkoon puolivälissä. Aloitin viiden viikon mittaisista treeniohjelmista kakkosohjelman uudestaan, kun paranin flunssasta, ja pian voinkin jo siirtyä kolmosohjelmaan. Hitaat eksentriset vaiheet tuntuu olevan näissä kova sana. Brutaalia, inhottavaa, mutta tuntuu aika tehokkaalta. Oon saanut etureisiä hermotettua paremmin noiden hitaiden eksentristen avulla. :)



 

3 kommenttia:

  1. Tulin vierailulle :)

    Juuri tällaisia arjen, elämän ja salihien makuisia blogilöytöjä kaipasinkin!!

    Jatka just näin (ja olet hyvissä leivissä OP:llä muscle challencessa ;) )

    Terkuin, Tiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäät! :) Tällaista omaksi iloksi satunnaista kirjoittelua tämä on, mutta on tosi kiva aina, jos joku sattuu lukemaankin. :)

      Oon ollut tyytyväinen tähän OP:n valmennukseen. Saattoi muuten olla, että olen sun blogiisi löytänyt alunperin jonkun Optimal Performanceen liittyvän haun perusteella Googlesta...

      Poista
  2. Omaksi iloksi naputteluhan se onkin ihan sitä parasta. Siksi sitä itsekin pitäisi muistaa useamminkin kirjoittavansa.

    Mahtava saada laittaa hyvää kiertämään - ja tässä tapauksessa lihaa kiertämään! Pistähän välitietoja ankarista gainsseista ;)

    VastaaPoista