perjantai 9. lokakuuta 2015

Booyah!

Mun viikonloppuinen flunssaoireiluni kuumeineen taisi tosiaan olla rokotuksen aiheuttamaa, koska oireilu loppui yhtä nopeasti kuin alkoikin. :) Tuntuu niin hienolta olla terveenä! 





Vähän tuo oireilu kuitenkin tuntui vievän tehoja pois. Ekassa treenissä tauon jälkeen kyykähtely tuntui hiukan raskaammalta kuin olisin toivonut. Olisi ehkä voinut olla järkevää palata ohjelman sarjapainoissa hiukan taaksepäin, mutta jatkoin kuitenkin siitä, mihin jäin ennen taukoa. Sain kaikki sarjat kyllä tehtyä. Penkkaaminen tuntui jopa yllättävän kevyeltä, varmasti se lapojen yhteen viemiseen liittyvä oivallus on auttanut.  

Nyt syksyllä ei ole aamupalaksi einää maistunut smoothie. Olen ilmojen viiletessä alkanut syödä aamuisin kananmunakaurapuuroa marjoilla. Täytyy kokeilla myös omenapuuroa kananmunatehostuksella... Kaurahiutaleiden kanssa omenalohkoja kattilaan kiehumaan, lopuksi kananmunat. Kanelia pinnalle ja se on siinä. Ei voi olla huono. Kananmunan yhdistäminen puuroon on näköjään päässyt reseptiksi lastenruokakirjaan asti (linkki), mikäli tulkitsin nimessä mainitun "pienille ihmisille" oikein. :o) Mä laitan kyllä hiukan enemmän kaurahiutaleita ja 2-3 kananmunaa yhteen annokseen, enkä lisää muita rasvoja puuroon (keltuaisista sitä tulee ja muutenkin päivän muista aterioista), mutta ehkä en kuulu enää kategoriaan "pienet ihmiset" ja mun kuuluukin noudattaa erilaista annostusta. 

... vaikkain aika pieni olo on ollut, silleen huonolla tavalla, ei mahan kohdalta vaan muualta. Mahan kohdalta voisi olla pienempikin olo. :D En tiedä, olenko menettänyt lihasmassaa, vai tuntuuko siltä vain. En toisaalta ihmettelisi, vaikka lihaa olis lähtenytkin, kun mietin viimeaikaista treenaamista tai pikemminkin treenaamattomuutta. Mitään huimaa kehitystä ei ole tullut, mutta toivon, että edes ylläpito olisi onnistunut... 

Kun olo on väärällä tavalla pieni ja suuri, mikäs sen mahtavampi tapa parantaa omaa fiilistä, kuin katsoa kuvia fitnesskisoista, right? No joo, ei siis pidä verrata itseään muihin. :) En mene Lahteen seuraamaan Nordic Fitness Expoa, mutta tuijotan kuvia sitten Body-lehden galleriasta ja seuraan tiiviisti tunnelmia ainakin Instagramin kautta.

2 kommenttia:

  1. Mullakin on ollut treenitaukoa flunssan takia :( Melkein 3 viikkoa :o Eilen pätkäisin tauon, kun kävin tekemässä lyhyen treenin salilla.

    Ei kyllä ole kauhean mieltä ylentävää katsoa fitnesskisa kuvia, kun treenitaukoa on ollut pidemmän aikaa :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kolme viikkoa on jo tosi kurjaa... :( Ilmankos sulta ei ole tullut postauksiakaan hetkeen, oon jo odotellut niitä. Mut eipä sitä kipeänä oikein tuu kirjoiteltua liikunta-aiheista blogia. Kiva että oot tervehtynyt! :)

      Poista