sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Mahtava viikko

Mä oon tällä viikolla päässyt taas takaisin jumppailemaan salille, outo ja ärsyttävä tauti on siis mennyt ohi. :) Varmuuden vuoksi pidin pari lepopäivää vielä sen jälkeen, kun kuumeilu meni ohi. Koirien kanssa kävin kävelyllä mutta enempää en halunnut heti rasittaa kroppaa. Muutaman kerran oon nyt käynyt tekemässä aika kevyitä treenejä.

Ihan ekassa treenissä tein pelkästään muutaman lyhyen sarjan kyykkyä ja mavea. Oli sellainen olo, että nyt jos kuolen, ni kuolenpa ainakin onnellisena. :D Toivottavasti siihen on vielä piiiitkä aika kuitenkin. Mut hei vapaa kyykkyteline ja peräti kaksi tankoa odottamassa mua, mikäs sen parempaa. Olin tosi iloinen. Ei jaksanut yhtään ahistaa se, etten meinannut jaksaa tehdä edes lämmittelypainoilla sarjoja. Pääasia, että pääsin tekemään. Tiedän että voimatasot nousee taas takaisin ennalleen kuitenkin ja pian voin taas jumppailla normaalisti.


Yks parhaimmista paikoista ikinä.


Salilla on tän vuoden aikana useampana lauantaina ollut eri lajeissa kisaavia (pääasiassa fitness-lajeissa) kovia tyyppejä käymässä, ja multa on harmillisesti mennyt kaikki nuo kerrat tähän mennessä ohi. Oon ollut kipeenä tai sit on ollut muuta menoa. Tällä viikolla oli vuorossa UFC-voittaja Teemu Packalenin vierailu ja kerrankin pääsin sopivasti paikalle. Kuvaankin pääsin. Vakavamielisesti poseerasin, kuten aina.




On se jännä, miten olo muuttuu ihan täysin, kun muutaman viikon rötväilyn jälkeen taas tekee lihaksilla työtä ja kadonneet lihaspaineet alkaa palata takaisin. Ei ole enää ihan täysin pullamössöolo. Kolmen viikon lepäilyn aikana kaikki vähäisetkin urheilullisuuden rippeet vähitellen häviää... Ulkonäön (tai penkkituloksen tms.) kautta ei kannata määrittää itseään mutta kyllä sillä silti on positiivinen vaikutus fiilikseen, kun kroppa alkaa näyttää ja tuntua taas vähän siltä, mihin on tottunut. Kipeänä ollessa työstin kyllä sitä ajatusta, että jos jostain syystä ei pääsis enää harrastamaan liikuntaa, pitäisi silti hyväksyä peilikuvansa. Itseinho on vähän huono motivaattori tai lähtökohta (ulkonäön muutokseen ainakin osittain tähtäävissä) elämäntapamuutoksissakin. Ehkä mulla vaan oli liikaa aika ajatella asioita, kun olin pois salilta...

Meillä oli kaverin kanssa raakasuklaatehdas pystyssä. Oli kivaa. :) Tehtiin peräti neljää erilaista suklaata, joissa oli siis erilaisia "mausteita": kuivattuja hedelmiä, kaakaonibsejä, pakastemustikoita ja lakritsijauhetta. Lakusuklaa oli ihan huippuhyvää! Sellaista en oo ennen kokeillutkaan. Lupasin viedä vähän maistiaisia töihinkin, mut katotaan nyt, onko alkuviikolla enää yhtään konvehtia jäljellä...! :'D




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti