torstai 26. toukokuuta 2016

Kaikki Excelissä

Salilla oli taas tällä viikolla mahis mennä kehonkoostumusmittaukseen, joten minähän menin. Viimeksi olin neljä kuukautta sitten. Molemmilla kerroilla mittaus tehtiin työpäivän jälkeen alkuillasta, joten mittausolosuhteet ei ole sikäli olleet ihanteellisia. Aamulla ennen aamupalan syömistä saisi vissiin toistettavimmin ja tarkimmin mitattua kehonkoostumusta, kun ei ole vielä ehtinyt täyttää masua ruoalla ja juomalla ja tehdä muita sellaisia vääristäviä toimenpiteitä. 

Tammikuun mittauksesta mun paino oli laskenut 1,1 kg ja rasvamassa peräti 1,3 kg. Mä keräsin tammikuun jälkeen painoa tuonne maaliskuun lopulle asti lisää jonkin verran, osa rasvaa ja osa ehkä toivottavasti lihasta, mutta siis näiden mittauksien välillä paino ei ole suoraan pudonnut vaan se on ensin noussut jonkun verran. Lihasmassaa mittausten perusteella olisi tullut huikaisevat 100 grammaa. :D Ihan kivansuuntaisia tuloksia.




Mittauksen yhteydessä sain vähän kieli poskella heitetyn kommentin, että mulla on varmaan aikaisempien kehonkoostumusmittauksien tulokset Excel-taulukoissa tallella samalla tavalla kuin kaikki muukin. Ei mennyt paljon pieleen, mulla on kyllä Excel-käppyröitä mm. kevään 2014 onnistuneesta painonpudotusprojektista, mutta näitä mittaustuloksia ei. Ei siis ennen tätä päivää. Nyt on. :D En sentään laittanut lihas- ja rasvamassatietoja raajoista ja keskivartalosta vielä taulukoihin.

Mun dieetti alkoi maalis-huhtikuun vaihteessa ihan hyvin ja periaatteessa moni asia on jatkunutkin hyvin, paitsi herkuttelu. Suunniteltujen, järkevien ruokailujen lisäksi on toukokuun aikana tullut syötyä aika paljon kaikkea muutakin. Se paha allergiaoireilu ja salilta pois oleminen ei motivoinut syömään fiksusti, kun oli jo vappuna antanut itelleen luvan herkutella. Se jäi vähän päälle. Sitten on ollut äitienpäivää, kahvittelua, ravintolassa käymistä, hampurilaisten syömistä, karkin syömistä jännien jääkiekkomatsien aikana ja mitäs vielä... Aattelin kuitenkin ottaa tästä kehonkoostumusmittauksesta nyt sellasen uuden startin projektiin. Aikarajoja en aseta edelleenkään, paitsi sen verran, ettei tää nyt venähdä syksyn puolelle kuitenkaan. Parin päivän ajan on jo mennyt ihan hyvin. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti