lauantai 14. toukokuuta 2016

Toukokuun kuulumisia

Joidenkin mielestä tää sadekeli on varmaan aika mälsä juttu, mutta mua ei yhtään harmita, että ilman siitepölymäärät (ja muutenkin pölyt) laskee hetkellisesti. Pystyn taas hengittämään vähän paremmin. :D Se on ihan jees. Kaipaahan luontokin vähän nesteytystä, että jaksaa vihertää ja kukoistaa. 


 

Hyvä tietää toukokuun alussa, ettei ole talvikunnossapitoa...

 
Tällä viikolla on allergiaoireet vähän helpottaneet viime viikosta ja kateissa ollut äänikin on tullut melkein kokonaan takaisin. Salilta olin viikon verran pois, melkein koko viime viikon siis. Teki varmaan ihan hyvää. Ois ollut eh turhan kovaa rasitusta käydä vielä väkisin treenaamassakin, vaikkei kunnolla saanut nukuttua tai tehtyä yhtään mitään tukkoisen nenän ja uupuneen olon takia. Ehkä mä aloitan hölkkäilyn ja mahdolliset juoksuaskeleetkin sitten, kun nämä oireet tästä vielä helpottaa. Koirat ainakin tykkäis. Nyt me ollaan vaan oltu tuolla lenkkipoluilla juoksijoille tientukkeena. Salilla huomaa, että tehot ei ole ihan samalla tasolla kuin silloin, kun pystyy ihan kunnolla hengittämään - yllätys! Kyykkysarjat tuntui tosi vaikeilta eikä leuanvetokaan nyt oikein suju. Laitteissa ja taljoilla tehdyt liikkeet on olleet nyt miellyttävämpiä. Saa niitäkin käyttämällä ihan kivan jumpan tehtyä. :) 

 
Sissy-kyykkyjä ja kyykkyjä


 

Hauiskääntöjä



Syömiset on menneet aika rennolla otteella ja vähän suunnitelmista välillä lipsuillen. Pääsääntöisesti ihan fiksuja ruokia ja annoskokoja, mutta sitten välillä vähän ylimääräisiä herkkuja. Tänään olin ravintolassa syömässä ja kahvilla, enkä todellakaan jättänyt kakkupalaa ottamatta kahvin kanssa. Ostin myös illaksi viisumässyjä. Euroviisut aion siis katsoa


M-Bakeryn karamallikakkua


Lohta ja salaattia lounaalla


Proteiinipannaria mansikoilla ja passionhedelmällä

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti