tiistai 26. elokuuta 2014

Alkuviikon puntit ja pohdinnat

Nythän on ihan syksy jo! Ulkona ei oo enää kuuma, iltaisin on hämärää tai ihan jopa pimeää, koirat lyö neliraajajarrut päälle ulko-ovella kun sataa vettä, pihlajanmarjat kypsyy... Ja sitten vielä yksi syksyn tuntomerkki, se ruuhka salilla. Kesän aikana hiljaisina aamupäivinä treenaamaan tottuneelle se usean kymmenen kenkäparin näkeminen salin eteisessä meinaa aiheuttaa pientä hengenahdistusta. On sinne joukkoon kuitenkin mahtunut hikoilemaan ja puuskuttamaan.


Etureisiä ja pohkeita tahkosin maanantaina. Etukyykkyjä, hackia, prässiä, reidenojennuksia ja lopuksi pohjenostoja. Kesken treenin tuli kova nälkä ja se tuntui häiritsevän jonkun verran. Kyllä sen huomaa, jos päivän ruokailut on menneet ihan päin honkia. Ilahduin kuitenkin, kun huomasin, että olin hikoillut (todella epäsymmetrisen) sydämenmuotoisen hikiläiskän. Kankut kiittää? :D


Taas tuli hackista kivat jäljet olkapäihin. Ratkaisuvaihtoehtoina näkisin, että joko lopetan hackin käyttämisen, käytän tolkuttoman paksuja olkapäitä suojaavia paitoja tai paksunnan selkää niin paljon, että mun olkapäät asettuu parempaan kohtaan sitä telinettä. Eihän nuo jäljet nyt silleen pahat ole, mutta ärsyttää, kun ne tulee joka kerta. Kämmenetkin on sentään tottuneet jo tankoon hiukan, ei aina tule uusia känsiä joka ikinen kerta vaikka selkätreenin jälkeen, niin vois nuokin vähitellen karaistua.


Tänään yllätyin, kun kymmenistä kenkäpareista ja hillittömästä ihmismäärästä huolimatta en joutunut ollenkaan jonottelemaan. Penkkiä tosin tein vuorotellen toisen treenaajan kanssa, mutta sainkin sitten näppärästi varmistajan viimeisiin sarjoihin - ja palautetta, että tekniikka on ihan hyvä (siis että tanko ei ainakaan heilu holtittomasti) ja "näytän vahvalta". No juu, joo, mutta kun en ole vahva. :D Hiukan oon saanut siinäkin voimaa nyt viime viikojen aikana, kun en oo tehnyt vain 3x10 vaan pyramidina siten, että on hiukan lyhempiäkin sarjoja. Seuraavaksi haluun ehdottomasti tehdä voimapainotteista treeniä tämän bodailun sijaan, vaikka tästäkin kyllä paljon tykkään. Ties vaikka varovaiset haaveet bling bling -bikineistä vaihtuiskin voimanostoon. Tai pitäähän sitä ihmisellä unelmia olla, miksei voisi noista molemmistakin vähän haaveilla ja hakea motivaatiota.

Dipit jätin tällä kertaa pois, kun etuolkapäät alkoi kiukutella viime viikolla. Niiden tilalle tuli flyes käsipainoilla tasapenkillä. Ei ainakaan nyt illalla vielä tunnu samalla tavalla keljulta olkapäissä kuin viime viikolla. :) Taisi olla hyvä ratkaisu. Oikeastaan tää koko ohjelma on ollut yllättävän hyvä siihen nähden, että nappasin vaan pohjan netistä ja vaihdoin lihasryhmiä ja liikkeitä jonkun verrankin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti