tiistai 25. marraskuuta 2014

On helppo hymyillä, kun kaikki toimii

... ja kun oikein mikään ei tunnu toimivan, voi tirauttaa pienet pettymyksen kyyneleet vaikka kyykkytankoon nojaten sen jälkeen, kun on yliarvioinut omat voimansa, jäänyt alas tanko niskassa ja tullut sitten onneksi pelastetuksi. Kuulemma jollekulle kävi viikonloppuna näin. (Saatoin olla minä. Se siitä viime viikolla miettimästäni järkevämmästä suhtautumisesta sairastelun pudottamiin voimatasoihin...) No, ei sitä aina jaksa kannatella maailman taakkaa harteillaan. 

Joskus kannattaisi ilmeisesti olla hiukan kärsivällisempi eikä heti menettää hermoja. Tänään treeni sujui jo paremmin ja kun koko päivä on muutenkin ollut hyvä, olen paikkaillut viime viikon mökötyksiä leveällä hymyllä. Enhän mä nyt tietysti ole vielä siinä kunnossa kuin ennen taukoa, mutta suunta on selvästi ylöspäin. Lauantaina kyykyt omalla painolla oli liian raskaita ja tänään sain sentään lisätä tankoon viisi kiloa painoa ilman, että sarja jäi kesken. Tässä kohtaa voin todeta itsekin sen kliseisen "kyllä se siitä" -lausahduksen. Alakropan voimatasot kärsi enemmän kuin yläkropan. Ehkä se johtuu siitä, että jaloissa voimaa on ollutkin paljon enemmän kuin muualla. Kun sitä voimaa ei muutenkaan ole ollut, ei ole harmittanut nitkutella hiukan kevyemmillä painoilla yläkropan liikkeitä, mutta jalkaliikkeissä ero on ollut huomattava ja harmistus onkin sitten ollut sen mukaista. 


Taattua laatua - vain Leenan puhelimesta. Yhtä epätarkkaa kuin aina ennenkin. 

Oli han hyvä idea nukkua lyhyet päikkärit ennen treeniä. Tehokas piristymiskeino on sellainen, että juo kahvia juuri ennen päikkäreitä ja nukkuu sitten 15-30 minuuttia. Kunnon power nap. Sellaiset sopivan lyhyet nokoset virkistää ja herätessä kofeiinikin on alkanut vaikuttaa. Tällaisia lukuun ottamatta olen juonut kahvia vain aamuisin ja siitä olenkin saanut kuulla hämmästelyä ja "rispektit siitä". Hassua. Toivottavasti teen vielä joskus jotain muutakin, mistä saa moista kunnioitusta osakseen, koska ei se mun mielestä vielä kovin ihmeellinen teko ole, jos yrittää pysyä hereillä ilman jatkuvaa kahvin hörppimistä. :D 



Nyt nukkumaan... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti