keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Pipi vieläkin...

lähde
 
Viikonloppuna oli jo tervehtyneempi olo ja erehdyin luulemaan, että tauti olisi lähes selätetty. Varovasti haaveilin palaavani alkuviikolla salillekin. Hiukan tukkoinen ja väsynyt olo oli, mutta kuitenkin jo vähän parempi. Joo, toiveajattelua, ekan antibioottikuurin loputtua olo meni heti paljon huonommaksi ja oli selvää, että ei ole kaikki kunnossa. Sainkin sitten vahvemmat antibiootit poskiontelotulehdukseen maanantaina. Pari päivää oli korkeaa kuumetta ja ruokakin maistui toooosi huonosti (kahden päivän saldona 2,5 banaania ja mandariini), mutta tänään oon jo pystynyt syömään hiukan enemmän ja kuume on poissa. Jospa tämä kuuri nyt sitten tepsisi pöpöihin. :) 

Nyt mua harmittaa se, että piti ensin kokeilla noita miedompia lääkkeitä, joista ei ollut apua. Olenko sairastanut yhden viikon turhaan sen takia? Oon syönyt maitohappobakteereja näiden kahden antibioottikuurin aikana. Ei maha silti ole tykännyt. Varmasti tuo tujumpi lääke jo yksinään on hyville suolistobakteereille huono asia, mutta se ei tilannetta ainakaan paranna, että alla on jo yksi antibioottikuuri. No eipä asialle mahda nyt mitään jälkikäteen. 

Oon viihdyttänyt itseäni katsomalla Netflixistä sellaisia sarjoja, joita ei muuten tulisi katsottua, ja joiden seuraamista ei haittaa, vaikka välillä nukahtelisi. Eilen meni yksi tuotantokausi RuPaul's Drag Race -sarjaa. Vois olla hauskaa saada oppia sarjaan osallistuneilta drag queeneilta korkokengillä kävelemisestä ja meikkaamisesta. :D Vastapainona tutustun tässä tätä tekstiä kirjoittaessani Foxilta tulevaan sarjaan nimeltä Paksut poliisit. Kaikkea sitä on. Ja näihin viitsii vain tälleen puolikuntoisena käyttää aikaa. Kaiken lisäksi rupesin miettimään, et mitä hittoa, näiden molempien ohjelmien miehillä on isommat tissit kuin mulla?! :D

Maanantaina lääkäri toppuutteli, että ei voi nyt vielä heti palata treenien pariin. Niin. Ei siinä maanantain olotilassa käynyt mielessäkään lähteä salille. Voi olla, että tämä treenitauko venyy muutaman viikon mittaiseksi nyt. Mut jos ehkä viikonloppuna jo kuitenkin... 

Mä oon varmaan jo unohtanut, mistä ovesta salille mennään sisälle ja miten päin ne kompressiosäärystimet kiskotaan jalkaan.

2 kommenttia:

  1. Tsemppii ja voimia! Ite vainoharhasena olen ruvennu vetämään maca-kapseleita ja pakurikääpä juomaa ku kylmyydet tuli mut en tie sit kui pal apua niist loppupelis on.. toivottavasti paranet pian! Blogias on ollu kiva lukea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Kirsi! :) Niin, en tiiä miten paljon noista oikeesti on hyötyä, kun ei mitään tutkimusnäyttöä ole, mutta onhan esim. macassa vitamiineja paljon. Kiva kun jätit kommentin ja toivottavasti pysyt terveenä, on se sitten macan ja pakurikäävän ansiota tai ei. :)

      Poista