perjantai 8. heinäkuuta 2016

Lomalla viimeinkin, voin ottaa iisimmin

Aloitin torstaina kesäloman. :o) Keskiviikkoiltapäivänä töistä lähtiessä tuntui vielä siltä, että nyt alkaa vaan pidennetty viikonloppuvapaa ja palaan maanantaina taas sorvin ääreen, mut kyllä mä nyt oon ihan täysillä lomalainen.




Mulla ei ole mitään hirmu ihmeellisiä kesälomasuunnitelmia, aion vaan ottaa rennosti ja tehdä sellasia asioita, mitä huvittaa tehdä. Aloitin loman käymällä Helsingissä keikalla. Tarkemmin Black Sabbathin jäähyväiskiertueen keikalla. Oli muuten tosi tehokas lomanaloitustapa, kunnon irtautuminen arjesta heti. Amorphis ja Opeth oli just niin hyviä kuin odotinkin, Rival Sons oli erittäin positiivinen yllätys ja Black Sabbath oli näkemisen arvoinen.




Varauduin vesisateeseen sadeviitan lisäksi maihareilla. Luottokengät keikoille ja festareille. :) Ens viikoksi on tänne Turkuunkin luvattu harmittavan paljon vesisadetta. Loma ei mene sateestakaan pilalle toki enkä kaipaa + 30 C helteitä, tää vaan jotenkin niin kuulostaa ihan mun tuurilta, että heti loman alettua auringonpaiste vaihtuu sateeseen. :D Tarkoitus on käyskennellä pitkin kaupunkia, käydä museoissa ja jäätelöllä, ja sellanen kyllä vähenee jonkin verran kelien ollessa epäsuosiollisia.





Onneks salitreeneihin ei vaikuta vesisateet. :) Niiden lisäksi aion ottaa taas kahvakuulan käyttöön ahkerammin. Ei sellasta 10 000 heilautuksen kuukausiurakkaa kuin viime kesänä, mut jotain vähän tolkullisempaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti