keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Aina ei voi onnistua. Ei ees joka kerta.

Lauantaina viime viikon kolmostreeni sujui ihan hyvin, johtui varmaan levosta ja muutenkin hyvästä fiiliksestä - ja ehdottomasti siitä pizzasta. :D Maanantaina pyyhälsin salille intoa piukassa. Vähän se tunnelma siinä latistui, kun viimeinen kyykkysarja meni ihan päin honkia (olis edes mennyt päin persettä, niin ois joku asia tavallaan mennyt oikein). Haparoin, asento lähti kaatumaan eteenpäin, lopulta oisin jäänyt tangon alle ilman apua. Mulla oli turhan lyhyt palauttelu sarjojen välissä ja henkinen kantti ei kestä, jos tiedän jonkun katsovan, kun teen. Se jännittäminen iskee yhtäkkiä ja se on tosi, tosi ärsyttävää! Haluan päästä eroon siitä jännittämisestä tai ainakin sen aiheuttamasta sähläämisestä ja tunteesta, että menetän tilanteen hallinnan (siis siinä mielessä, että yhtäkkiä tulee epävarmaksi omasta osaamisesta ja pystymisestä). Oon kuitenkin aika varma, että ilman sitä epävarmuuden tunnetta olisin saanut sen maanantain kovan sarjan tehtyä, joten kovalla tsempillä yritän tulevassa kolmostreenissä tehdä ihan ohjelman mukaisilla painoilla sarjat. Jos ei silloin pääsekään tangon kanssa enää ylös, pitää todeta, että aletaan olla neidin voimien rajoilla. 




Hektisen alkuviikon takia päätin siirtää tän viikon kakkostreenin torstaille. Tänään oon pitänyt ruokapäiväkirjaa. (Nyt tuo kuulosti siltä, että ruokapäiväkirjan pitäminen on tosi rankkaa. :D) Siitäkin oli salilla puhetta, että ruokamäärää voisi lisätä. Seuraan nyt ainakin muutaman päivän ajan, minkä verran sitä oikein tulee syötyä. Keittiövaaka on taas aktiivisessa käytössä siis. Kesällä vielä punnitsin ruokia mutta syksyn mittaan se on jäänyt. Tän päivän osalta iltapala on vielä syömättä ja energiaa on tähän mennessä on mennyt kurkusta alas noin 2600 kcal, joten mun arvio lähemmäs 3000 kcal paikkeilla huitelevista kaloreista osuu varmaan aika lähelle. Täytyy seurailla kyllä useampana päivänä asiaa. 

Kesällä ostetut housut alkaa kiristää sen verran, että ehkä jätän ne suosiolla kaappiin odottamaan light-versiota itestäni. Ei ne vissiin venykään loputtomiin, vaikka ne on jotain stretchiä... Ois kiva käydä kehonkoostumusmittauksessa katsomassa, oonko kerännyt 4-5 kg pelkkää rasvaa vai onko tarttunut muutakin. Tai siis pakkohan sen on olla muutakin kuin rasvaa, haluisin vaan tietää, kuinka paljon. :) Mutta jos läski lämmittää, niin kuin sanotaan, ni tänne vaan hiukan lämpöeristettä, kiitos... Kaivoin jo toppatakin ja muita talvivaatteita esille, mutta ei nyt ihan pilkkihaalariasteelle vielä tekisi mieli viedä pukeutumista nollakelillä, kun talvella kuitenkin tulee joku törkeä pakkaskausi ja sitten ei riitä enää kolmetkaan pilkkihaalarit ja villasukat.

2 kommenttia:

  1. Joo, voisiko se lisääntynyt massa lämmittää näin pakkasten tullen :"D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. Pitää siitäkin etsiä hyviä puolia. :D

      Poista