perjantai 3. lokakuuta 2014

Perjantaipuntti

Eipä tää viikko nyt loppua kohti ole keventynyt, mutta hyvä puntti, parempi mieli. Kävinkin lauantain sijaan jo tänään perjantaina salilla vetämässä viikon kolmannen treenin. Mä jotenkin ajattelin, että ihmiset ois seitsemän jälkeen perjantai-iltana jossain muualla kuin salilla, kuten vaikka vähitellen baariin siirtymässä, mutta siellähän ne oli raudan kimpussa. 

Tässä ohjelmassa on se sarjapainojen korotus jokaiseen sarjaan sekä kivaa että ärsyttävää. Sarjapainot on välillä mitä kummallisempia. Kerran oli mavessa 87,5 kg ja tänään oli kulmasoudussa 47,5 kg. Siinä sitä saa sitten latoa kaikkia pikkukiekkoja tangon päädyt täyteen. Oikeesti raivostuttavaa. :D Tekisi mieli pyöristää ylempään tasakymmenlukuun, mutta toisaalta sen painon vuoro on kuitenkin seuraavassa treenissä, jolloin pitäisi taas tehdä vähän isommalla painolla kuin edeltävällä kerralla... Ni eihän se sit oikein toimi niin, että pyöristelee mielivaltaisesti. Toki ne tosi häröt 42,2 ja 90,8 ynnä muut sellaiset pitää pyöristää, ellei rupea levyjä pienemmäksi pilkkomaan.

47,5 ja polvi
Nyt kun yritän leikkiä jonkinlaista voimamimmiä, niin onkin sopiva aika ruveta hakemaan jotain body fitness -poseja. Vähän meinasi naurattaa. En osaa, mutta ei kai harjoittelematta kaikki muutkaan osaa. Puhelimen näytöltä katoin ensin, että (varsinkaan etu-)reisiä ei oo ollenkaan, mutta nyt tietokoneen näytöltä katsottuna sanoisin, että eipä oo olkapäissä tai käsissäkään kyllä mitään. Tai pohkeissa, haha. :D Mut kroppa kehittyy nyt niin kuin se kehittyy, pääpaino tänä syksynä on kuitenkin siellä voiman kehittämisen puolella. :) Ehkä opin joskus pönöttämään sillä tavalla edustavasti.


Myöhäisen treenin jälkeen on hankala rauhoittua nukkumaan. Nyt kuitenkin painun pehkuihin, jotta ei kaikki tuntuis koko ajan niin raskaalta ja silmäpussit ei peittäisi puolta naamaa. Huomenna on luvassa aikaa tärkeiden ihmisten kanssa. :) Pakko myös tehdä näille kintuille jotain, kun ne on alkaneet tuosta kolmesti viikossa kyykkäämisestä vähän ottaa nokkiinsa ja mennä tukkoon...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti