tiistai 28. lokakuuta 2014

Lenzulla on lenssu.

Kiirettä on pitänyt, joten en oo kirjoitellut tänne, miten paljon raskaammalta tanko tuntuu, kun siihen lisää joka viikko levyjä päihin, tai miten selkä on jumissa tietokoneen ääressä huonossa asennossa könöttämisestä tai miten humpsautin joka-aamuisen smoothien joukkoon vahingossa liikaa inkivääriä. On pitänyt priorisoida. Suurta henkistä taistelua kävin itseni kanssa ja päätin jättää maanantaina treenin väliin, koska oli valmistauduttava tenttiin. Vihoviimeiseen tenttiin tämän tutkinnon aikana (ja nyt kun se on ohi, alkaa stressikin helpottaa). No, ehkä oli hyvä pitää lepopäivä myös siksi, että olo ei ollut ihan parhain mahdollinen. Tänään tää olo on ollut vielä flunssaisempi... :( Johan mä olen sitä ihmetellytkin, miten ihmeessä taudit ei hyökkää kimppuun, vaikka olisin ihan täydellinen uhri: liian vähän unta ja lepoa, paljon stressiä, välillä ulkona vesisateessa kastumista ja kylmettymistä... 

Viime viikolla harmittelin maanantain treenin jälkeen sitä, että niin kökösti kyykkäsin. Lauantaina sain kuitenkin tehtyä ohjelman mukaiset sarjat ja toistot, eikä se kova sarja tuntunut niin pahalta haparoimiselta kuin maanantaina. Muutenkin jäi hyvä fiilis, vähän sellainen tuollainen:




Ihan hurjaa biletystä ei lauantaina ollut, vaikka hyvässä seurassa keikalla käytiinkin, kun väsähdin kesken kaiken. En ottanut kuvia meikit naamalla ja menovaatteet päällä, mutta kotiin palatessa peilistä kyllä katsoi aika erilainen ilmestys kuin tavallisesti. Oon niin tottunut mun meikittömään tai vain vähän meikattuun naamaan (tai itse asiassa väsymystä oon kyllä yrittänyt peittää aina vaan enemmän ja enemmän meikkaamalla), että lauantaina kunnon sotamaalaus näytti vähän pelottavalta. Salillakin mulla oli värit ihan illan dresscoden mukaiset, ellei noita neonpinkkejä säärystimiä lasketa. Kuvasta voi helposti havaita, mihin mun kesän jälkeen kertyneet kilot on varastoituneet: tuonne takapuoleenhan ne on menny. Mahaankin, mutta ehkä taisin vetää mahaa sisään tuossa kuvassa... Ei se oo siis ihmekään, ettei kaikki kesällä sopivalta tuntuneet housut enää tunnu kivalta yllä. Onpahan pehmustetta, minkä päällä istua, kun pitää siinä tietokoneen edessä könöttää kovalla tuolilla. Ja on noihin reisiinkin jotain muotoa ehkä tullut.




Tänään olisi pitänyt olla ah-niin-ihanaa selkähierontaa, mutta tän flunssan vuoksi se piti jättää väliin. Harmi, selkä ois kyllä kaivannut taas huoltoa. Mut jospa nyt olisin sen verran fiksu, että en menisi tautia pahentamaan salille vaan toipuisin tästä kunnolla. Sali ei toivottavasti karkaa mihinkään muutaman päivän aikana.

1 kommentti:

  1. Kiitos Seidi, eiköhän tää lepäämällä mene ohi. :) Pitäisi tosiaan himmailla välillä jo ennen kuin ehtii sairastua... Ihan oikea ratkaisu levätä silloin, kun olo on väsynyt. :)

    VastaaPoista