tiistai 14. heinäkuuta 2015

Nyt myös Instagram-filtteröityjä kuvia!

Sain viikonloppuna keskellä yötä jonkinlaisen päähänpiston ja liityin Instagramiin. Olen kerran aikaisemminkin ladannut tuon sovelluksen puhelimeen, mutten sitten ikinä rekisteröitynyt ja poistin sovelluksenkin silloin. Mutta kannatti rekisteröityä, koska siis voi vitsit mistä olenkaan jäänyt tähän asti paitsi, kun en ole kokeillut niitä kaikkia hienoja filttereitä ja muokkausmahdollisuuksia! :D En oo ihan vielä päässyt sisään siihen hästägien maailmaan ja olen vähän peukalo keskellä kämmentä aina tämmösten mulle uusien juttujen kanssa, mut eiköhän se ala luonnistua. (Oon muuten Instagramissa nimimerkillä lenzu.)




Oon jäänyt pahasti aikataulusta jälkeen sen kahvakuulahaasteen kanssa. Nyt ollaan jo heinäkuun puolivälissä, eli heilautuksia pitäisi olla noin viitisen tuhatta tässä vaiheessa ahkeroituna, mutta mulla on vasta 3400. Niistä heiluttelin tänään menemään 700 toiston verran, osan kahdella kädellä ja osan yhdellä kädellä. Yhden käden heilautukset on ihan kivoja. Ne aktivoi vähän eri tavalla keskivartalon lihaksia. Ihokin alkaa ilmeisesti tottua vähitellen tähän, kun kämmenet ei tällä kertaa menneet ihan riekaleiksi. Mitenkään naisellisen kauniiksi niitä ei silti voi kutsua.






Ihan kaikkien mielestä ei toi kuulan kanssa heiluminen oo turvallista ja terveellistä, jos osaan noiden koiruuksien ajatuksia yhtään tulkita... :)


Kaapo kävi tutkimassa kuulaa ja katsoi parhaimmaksi poistua tarkkailemaan tilannetta sohvalta.

Ja niitä kuviakin kai pitäisi lykätä sinne instaan ja tekstiä blogiin, nyt kävi kyllä väärin päin. Eka työpäivä kesäloman jälkeen varmaan jotenkin ylikuormitti poloista päätäni.
 

2 kommenttia:

  1. Ku mä aloin käyttää instagramia ni hyvä ku alkuun ees uskalsin käyttää häshtägejä, ku pelkäsin etten osaa käyttää niitä oikein :'D Vaikka oikeasti sillä ei oo mitään väliä mitä laittaa ;)
    Aloinkin sua seuraamaan!

    Oispa kissatkin vaan tuota mieltä et kahvakuulailu on vaarallista :'D Jackson yleensä tulee kiehnäämään heti ku alkaa kahvakuulailemaan tai kellahtaa siihen eteen. Toisaalta ihan sama mitä jumppaat, niin Jacksonin on pakko päästä mukaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä mä opin niiden häshtägien (ja koko Instagramin) käytön vielä... :) Nyt on toi vähän sama fiilis, että eihän niitä uskalla ees käyttää. :D Hölmöä.

      Sulla on siis aktiivisia ja osallistuvia kissoja. :D Usein kissoista ajattelee, että ne ei välttämättä niin ole kaikessa tekemisessä mukana vaan paistattelevat päivää jossain sivummalla, mut onhan monet kissat tosi seurallisia. Täälläkin koirat yleensä tykkää olla kaikessa mukana, mut ton kahvakuulan kohdalla ne on hoksanneet, että kannattaa pysyä kaukana.

      Poista