keskiviikko 5. elokuuta 2015

10 000 heilautusta heinäkuussa - ei välttämättä yhtään elokuussa :D

Hups, tähän kirjoitteluun livahti vahingossa taas pieni tauko. Salitreeneissäkin oli taukoa. Viime viikolla oli sikäli tosi harvinainen tilanne, että kotisali on ollut poikkeuksellisesti kiinni lattiarempan vuoksi. Nyt sali on taas auki ja oonkin käynyt tällä viikolla joka päivä siellä, sekä yksin että kaverin kanssa. Odotan tulevia yhteistreenejä, kivaa kun ei tarvii aina mennä salille yksin. :) (Nyt jos ko. henkilö lukee, niin terveisiä vaan, että enää ei voi perääntyä.) 



Viikonloppufiiliksiä. En taida olla ihan ainoa aikuisten värityskirjoista innostunut...


Tuo taukoviikkokaan ei ollut mulle kokonaan taukoa liikkumisesta tai treenaamisesta, koska olin hiukan typerästi jättänyt sen kahvakuulaheilautushaasteen heilautuksista aikamoisen osan heinäkuun loppuun, kun tiesin salin olevan kiinni. Heinäkuun viimeisten viiden päivän aikana tein yhteensä 3600 heilautusta: 900 maanantaina, 1500 keskiviikkona ja viimeiset 1200 perjantaiaamuna ennen töihin lähtöä - hullua puuhaa, en tykkää yhtään aamutreeneistä. Jästipää kun on, ei voi jättää haastetta kesken, kun tavoitteen saavuttaminen on niin lähellä... Kymppitonni tuli siis täyteen ja oon tyytyväinen. :) Tällä hetkellä tuntuu siltä, että heilautukset saa hetkeksi jäädä. Sehän ei haasteen tarkoitus varmasti ollut... Ehkä parin viikon päästä sit taas maistuu nuokin. Tekniikka parani kyllä varsinkin yhden käden heilautuksissa, niitä tein aika paljon. Kämmenien ihon pelkäsin kärsivän mutta eipä oikeastaan tullut kuin pieniä jälkiä.




Ostin vähän aikaa sitten tollaset uudet treenipökät. Tai ostin kyllä toisetkin, ja yhden topin. Vaatekaappi alkaa olla jo ihan riittävän täynnä liikuntavaatteista, täytyy tehdä stoppi tälle shoppailulle ja ostaa uutta vasta sitten, kun oikeasti on tarvetta. Ehkä nuo avaruuspäntsit nyt voin ajatella jonkinlaisena palkkiona tuosta kahvakuulahaasteen suorittamisesta? Sen sijaan muita vaatteita (siistejä vaatteita töihin ja vapaa-ajalle) voisi olla enemmänkin, siis sellaisia, jotka mahtuu ja istuu. Mahtuvuus- ja istuvuusongelma ei varsinaisesti ole poistunut kilojen karistessa. Oon kevään suurimmasta painosta pudotellut viitisen kiloa välillä taukoa pitäen ja tässä kai alkaa olla kohta se vaihe edessä, että pitäisi nostella ruokamääriä vähitellen. Se on kivaa, koska kuka nyt ei syömisestä tykkäisi!

En mä nytkään ole kärvistellyt kurjia mössöjä syöden, enkä kauheasti ole nälkääkään nähnyt. Ainakin oon syönyt ihan kivoja välipaloja ja herkutellut. Jos haluaisi rasvattomampaan kuntoon, olisi vielä varaa pudottaa energiansaantia pienemmäksi. Oon aivan ihastunut mikrossa lämmitettyihin Quest bareihin! Ne on ihan tavallisesti syötynäkin hyviä, mut taikinaisista patukoista tulee mikrossa sellaisia herkullisia cookieita. Yhtenä iltana mustikkametsäreissun jälkeen valmistin raakasuklaata ja onneksi tuli mieleen kokeilla, miten mustikat toimisivat konvehdeissa. Toimiihan ne! Pitää testata seuraavaksi muitakin marjoja suklaan kanssa. Maapähkinävoi nyt on ihan takuuvarma täyte. Erityisesti, kun käyttää Dart Vader -muotteja.
 





Koska ON/OFF-kesä on tällä viikolla ON, mä lakkasin kesäkynnet. Hankin myös kauniit rusketusraidat itseruskettavalla voiteella, joten pääsenpä minäkin auringossa normaalisti vain palava ihminen nauttimaan rusketusraidoista vähän aikaa. :D Voi kunpa tehokas kuoriminen kuluttaisi tän äkkiä pois ja voisin olla taas tasaisen kalpea.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti