torstai 5. toukokuuta 2016

Nenä kevätkunnossa

Se on kevät nyt! Ulkolämpömittarin lukemat huitelee melkein kesälämpötiloissa iltapäivisin ja luonto on vihertynyt ihan supervauhdilla. Tämähän tarkoittaa tietty myös koivun siitepölykauden alkamista. Mulla allergiaoireilu alkoi niin rytinällä maanantaina, että en oikeastaan oo vieläkään ihan täysin varma siitä, onko tää oikeaa flunssaa vai allergiaa vai sekoitus molempia. Vappu ei ollutkaan ihan niin rauhallinen kuin mihin olin varautunut ja silloin tuli yöllä kuljettua vähän turhan kevyessä vaatetuksessa kaupungilla... Saatoin vilustuttaa itseni vähäsen. Oon kuitenkin päättänyt, että en ole kipeä, joten pistän kaiken allergian piikkiin! 





Tukkoisen ja vuotavan nenän lisäksi silmät vähän kutisee ja ääni on lähtenyt melkein kokonaan - työkaveri ehdotti, että avaisin oman seksipuhelinnumeron. :D Omaan korvaan tää köhisevä ja vinkuva ääni ei kuulosta kovin hyvältä. Koska olo on tällainen, oon joutunut pitämään nyt enemmän kuin sen suunnitellut pari päivää taukoa salilta. Nukun tosi huonosti, kun en saa kunnolla hengitettyä, eikä oo oikein energiaa nyt mihinkään. :( Ei ehkä olis kivaa salilla aivastella ympäriinsä, valuttaa räkää ja huohottaa, kun henki ei kunnolla pihise.




Melkein teki mieli käydä syömässä jotain hyvää jäätelökioskin jäätelöä, mutta jätin väliin vielä, kun ei tuo makuaistikaan oo nyt ihan terävimmillään. Niisk. 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti