sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Punttia taas, ja hiukan kakkuakin

Runsaan viikon mittainen flunssasta johtunut treenitauko päättyi eilen, kun kävin salilla kokeilemassa, iskeekö flunssa pahempana takaisin vai olenko jo tervehtynyt riittävästi. On ollut sellaista tosi ärsyttävää puolikuntoista oloa tässä jo monta päivää. Ei ole kipeä olo, mutta nenä on kyllä kunnon nuhanenä. Ei nyt ainakaan toistaiseksi ole flunssa mennyt pahemmaksi tuon treenin takia. Toivottavasti ei menekään! Ilmeisesti nyt alkaa taas olla ilmassa sen verran näiden aikaisten kukkijoiden siitepölyä, että siitäkin voi tämä tukkoisuus osittain johtua. Siitepöly, katupöly, matalalla paistava ja häikäisevä aurinko, likainen lumi ja sen alta paljastuva törky... Ah, ihanaa, kun tulee kevät. Not. Tykkääkö joku oikeesti keväästä? :D No mä osaan toisaalta kyllä etsiä asiasta kuin asiasta huonoja puolia, välillä sentään jopa jotain hyviäkin puolia.

Salilla oli lauantaina jo todella hiljaista. Se oli oikeastaan ihan hyvä, koska nyt ei niin moni kuullut ja nähnyt niitä mun pettymyksen huokailuja ja ärräpäitä. Suunnittelin treenin sillä oletuksella, että pystyisin flunssan jälkeen jatkamaan ohjelmassa taas eteenpäin sarjapainoja kasvattaen, siis ikään kuin koko tautia ei olisi ollutkaan siinä välissä kuntoa heikentämässä. No eihän se ihan niin mennyt tietenkään! Eilen harmitti, kun kovat työsarjat eivät onnistuneet kyykyssä ja penkissä, vaikka tiesin kyllä, että voimat ei välttämättä ole ihan flunssaa edeltävällä tasolla. Olihan se aika epärealistinen ajatus. Ei harmita enää, kyllä ne voimat sieltä nousee taas, eikä ne lopulta tämän flunssan takia ihan hirmuisen kauheasti edes kärsineet.

Kun oli niin vähän porukkaa salilla, kuvasin viimeisen vatsalihasliikesarjan videolle. Näitä apuliikkeitä oon tehnyt aika lyhyillä palautuksilla, ja huomasin, että tuossa vaiheessa oli jo aika hyvin mehut puristettu tästä mimmistä. Oon tykännyt tehdä näitä jalkojen nostoja tangossa roikkuen. Tavallisista istumaannousuista tai vatsarutistuksista en oikein välitä, niissä niin helposti vaan jännitän niskaa ja käytän enemmän lonkankoukistajia kuin vatsalihaksia. :D Tuossa liikkeessä ois kauhean kiva edistyä niin pitkälle, että saa nostettua jalat suorana ylös. Pitäisi varmaan keskittyä myös tekemään tuo jalkojen lasku hiukan hallitummin ja rauhallisemmin.




Aika jännää, julkinen video, hui...

Oon laajentanut mun värimaailmaa mustasta, pinkistä ja liilasta tuollaiseen sähäkän siniseen - ostin siis uudet housut. Mä yritin kovasti ottaa jonkun kuvan tuosta vatsasta ja käyttää sitä sitten vertailukuvana, mutta nyt piti kyllä käyttää kauheasti filttereitä tuohon kuvaan, joten housujen sähäkkä värikin meni ihan piiloon. Videolla näkyy väri hyvin.





Käytiin vihdoin salin vieressä Pure-kahvilassa maistamassa raakakakkuja. On jo useamman kuukauden ajan ollut aikomuksena käydä siellä, mut parempi myöhään kuin ei milloinkaan... Muutakin olisi ollut tarjolla, mutta suklaakakkupalahan mun oli saatava, joten päädyin appelsiinisuklaakakkuun. Vaikka tuo viipale ei kuvassa ehkä näytä suurelta, en kyllä olisi pystynyt enempää syömään. Oli niin hyvää, että pitää laittaa kaksi kuvaa. Ei näitä syömällä ehkä kaiveta niitä vatsapalikoita näkyviin, mut kyllä noita kakkuja pitää päästä useamminkin maistelemaan. :) Haluan testata kaikki eri suklaakakut. :D











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti