torstai 15. tammikuuta 2015

Hiljaista on

No tässä nyt taisi käydä niin, että musta tuli vanha ja väsynyt parin päivän viiveellä synttäreiden jälkeen. Ja kun tietkin on nyt tosi liukkaita, oli varmaan ihan aiheellinen se neuvo, jonka sain - pitää kuulemma tällaisen iäkkään naisen varoa kaatumisen aiheuttamia lonkkamurtumia. Unet on jääneet tällä viikolla niin lyhyiksi, että oon siirtänyt salille menemistä vaan eteenpäin ja eteenpäin, joten ei ole ollut höpötettävää (kirjoiteltavaa) treeneistä tai oikein mistään muustakaan. Tää uniasia on sellainen, mihin mun on pakko panostaa enemmän. Mun unirytmi lipsahtaa tosi helposti myöhäisemmäksi ja aikaistaminen taas on haastavaa, ja näihin entistä aikaisempiin aamuherätyksiin en ole vielä ehtinyt tottua. No, eiköhän tää tästä. 

Tiistaina hierottiin selkää. Hiukan arvoin selän ja jalkojen välillä, mutta päätin, että selkä ensin ja jalat sitten seuraavaksi. Oli kyllä hyvä. Tosin nuo takareidet alkaa olla taas siinä kunnossa, että en saa hierontapalloillakaan niitä tarpeeksi murjottua itse, ja rullahan ei pure niihin enää ollenkaan tässä vaiheessa. Siispä ensi viikolla irvistelyä niissä merkeissä. :) 

Keskiviikkona päätin lähteä kokeilemaan, josko treeni kulkisi väsymyksestä huolimatta. Kannatti lähteä. Ruuhkaa oli, mutta sain treenin aika sujuvasti tehtyä ilman suurempia odottelutaukoja. Painoja piti kyllä haeskella ympäri salia. En viitsinyt eristäytyä muista saleilijoista liikaa kuuntelemalla musiikkia nappikuulokkeilla, jotta muhun olisi mahdollista saada edes jonkinlainen yhteys. Kyykyt tuntui melko raskailta, vaikka piti olla kevyitä kyykkyjä ja jaloille raskaampana vuorossa mave. Siinä jo ehdin kaverin kanssa naureskella, mahtaako mavessa tanko nousta ollenkaan, mutta niinpä vaan nousi se pikkuisen yli 100 kg. :) Tarkkaan ottaen 5x102,5 kg. Se on jännä, että vaikka olen kesälläkin nostanut satasen useita toistoja, en ole sitä raskaampia kuormia saanut ylös, kun olen joskus kokeillut. Tekniikassa, voimassa ja omaan tekemiseen luottamisessa on siis varmaan menty eteenpäin. 

 
Jostain FB-ryhmästä bongattu. Tavoitetta...


Lauantaina on taas treenikoulua salilla, vuorossa selkä ja hauis. Otan varmaan niinkin hurjan tavoitteen tälle viikolle, että yritän nukkua kunnolla ja tuon treenikoulun lisäksi tehdä yhden treenin viikonloppuna. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti