perjantai 2. tammikuuta 2015

2015

No sehän se vuosikin sitten vaihtui. Ihan hullua, miten nopeesti aika menee. Nyt voisi todeta sen perinteisen, että "uusi vuosi ja uudet kujeet", mutta eipä tässä taida olla mitään uutta luvassa liikkumiseen, syömiseen tai muuhun sellaiseen liittyen. Ei siis ole niitä uusia kujeita tulossa nyt ihan heti. Aion jatkaa tällä treeniohjelmalla ne kaikki ohjelman 14 viikkoa (mikäli kehitys ei ihan pysähdy) ja tehdä sitten ehkä jotain toisentyyppistä treeniä, tai en tiedä, ehkä jatkan tällaista voimapainotteista, en ole vielä oikein osannut päättää... 



Päikkärit sohvalla.


Vietin vuodenvaihdetta kotona koirien kanssa enkä hankkinut krapulaa tai ampunut rahaa taivaan tuuliin ilotulitteina, niin kuin moni muu taisi tehdä. Koirat ei oikein välitä rakettien paukkeesta, joten mulle on muodostunut perinteeksi viettää niiden kanssa vuoden vaihtumista sisätiloissa. Sähläsin torstaina aamupäivällä ihan urakalla ja salille päästessäni olin kerännyt kasan kiukkua, mutta se lähti pois - hyvä treeni, parempi mieli. :) Vuosi alkoi siis sillä tavalla kivasti, että pääsin treeniohjelmassa viikon 7 sarjapanoihin eli ylitin sen pisteen, johon pääsin syksyllä ennen flunssaa. Treenin jälkeen hierottiin käsiä ja olkapäitä. Olikin aika jumissa varsinkin nuo kyynärvarren lihakset. Myönnän, että niiden osalta on lihashuolto ollut "vähän" puutteellista...


Vuoden eka saliselfie. Seison näköjään just sopivasti jumppapallon edessä, ei nuo reidet ihan noin muhkut ole oikeasti. Tyylikäs (?) filtteri on oikeasti kameran hikisen linssin aikaansaannosta. Todistetusti siis tein jotain, koska hikoilinkin.


Mä olen yrittänyt miettiä tavoitteita tälle vuodelle. Karkeasti voisi sanoa, että lisää lihasta ja lisää voimaa kroppaan, mutta mitään ihan tarkkoja tavoitteita ei ole. Tai haluan kehittyä tuon ohjelman mukaisesti eli saada kyykyssä 1RM yli satasen, maastavedossa jonnekin 120 kg tienoille ja penkissä edes jonkun vitosella alkavan luvun, kun se ohjelman mukainen 70 kg on ihan utopistinen. Ihminen vaan ei ole kone eikä kehity aina ihan lineaarisesti. Voisin tässä alkuvuonna käydä vihdoin kehonkoostumusmittauksessa. Ruokavalion aion pitää samanlaisena kuin tähänkin asti, pääasiassa aika siistiä syömistä säännöllisen epäsäännöllisillä poikkeuksilla. Stressinhallinnan opettelu olisi aika kova juttu kans. 

Tavoitteena on, että touhu pysyy kivana! Ei pelkästään vuonna 2015 vaan tämä on ihan pidemmälle tulevaisuuteen jatkuva tavoite. :) 


Alkupalasalaatista ehdin ottaa kuvan, mutta sen verran nälkä oli, että pääruoan syöminen oli tärkeämpää kuin sen kuvaaminen.


Uudet maisemat lounastauolla. Purkit ja eväät samoja vanhoja tuttuja.






Loppuun vielä hömppäosasto. Testasin jännää kynsilakkaa ja sitten rupesinkin ottamaan kämmenten kovettumista kuvia. 




Onnea, menestystä ja hyvää asennetta alkavaan vuoteen! :)

2 kommenttia:

  1. Saman kuuluisia suunnitelmia sulla kuin mulla :) Paitsi noita mave ja kyykky juttuja mulla ei oo :D Hurja nainen kyllä oot, kun nuo tavoitteet saavutat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luinkin sun blogista tavoitteitasi, aika samansuuntaisia ajatuksia tosiaan. :) Ihanasti sanottu tuo "kun saavutat", joku voisi yhtä hyvin sanoa myös "jos saavutat". ;) Realistisesta aikataulusta noiden tavoitteiden saavuttamiseksi en ole varma, mutta jos ei ennemmin, niin sitten myöhemmin.

      Poista