sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Itsensä ylittämistä ja yllättämistä

Tällä viikolla olen tehnyt vain pari treeniä, joista kumpikin on tuonut mukanaan ehkä pientä jännitystäkin, mutta ainakin itsensä ylittämistä. Aika hyvin siis. Varsinkin, kun ottaa huomioon sen, kuinka huonosti viikolla sain levättyä. Tyhmäähän se on liian väsyneenä treenata, mutta päätin, että jos ei suju ja tuntuu haparoinnilta, lopetan treenin ja lähden kotiin. Nyt viikonloppuna olen sitten lepäillytkin enemmän. Viime yönäkin unta kertyi yli 10 h. Teki muuten hyvää...




Tuommoinen hymynaama tuli treenivihkoon sutattua tärisevin käsin kyykkysarjan jälkeen perjantaina. 3 x 87,5 kg onnistui. Ihan pikkiriikkisen saattoi jännittää ennen sarjaa... Keskiviikkona en piirtänyt hymynaamaa, vaikka olisin melkein voinut, kun mave meni niin kivasti. Enhän mä periaatteessa edes tarvitsisi tän perusvoimaohjelman aikana treenivihkoa, kun jokaisen treenin liikkeet, sarjat, sarjapainot ym. on yhdelle lapulle printattuna joka tapauksessa, mutta tykkään kirjoitella kaikenlaisia merkintöjä vihkoon. Siellä on fiiliksiä, omia oivalluksia, muiden antamia vinkkejä ja sitten noita hymiöitä. Ja jotenkin mä valmistaudun henkisestikin tulevaan treeniin paremmin, kun kirjoitan sen vihkoon valmiiksi. 





Lauantaina oli treenikoulua vuorossa jälleen. Ekasta kerrasta en vielä enempää kirjoittanutkaan. Silloin oli alakroppabodausta ja nyt tokalla kerralla oli vuorossa selkä ja hauikset. Vielä on rinta, olkapäät ja ojentajat ens viikon lauantaina ja sen jälkeen onkin kehonhuolto-opastusta. Ekalla treenikoulukerralla käytiin paljon erilaisia liikkeitä (laitteissa ja vapailla painoilla tehtäviä) läpi ja nyt tokalla kerralla käytiin ensin liikkeet läpi ja sitten tehtiin perään treeni. Treeni tehtiin pareittain, joten onneksi kaikki muut treenikoululaiset eivät olleet poikia, vaan mukana oli myös mukava tyttö. :) Vähän sain noottia liian pystystä  kulmasoutuasennosta ja vähän on hiomista joissain muissakin liikkeissä. Tosi hyvä fiilis jäi lauantaista. :) Lisäys: jäi muutakin kuin fiilis, nimittäin törkeen kipeät hauikset. :D

Mulla on keväälle jonkinlaisia treenisuunnitelmia muodostunut. Tämä voimaohjelma loppuu suunnilleen maaliskuun alussa, ja kun tässä on syksyn ja talven mittaan tullut kerättyä pientä kuorrutusta kroppaan, aion aloittaa pienen kesäkuntodieetin suunnilleen huhtikuun puolivälissä. Siihen jäisi puolisentoista kuukautta aikaa tehdä välissä jotain muuta, ja se joku muu taitaa olla lihasmassan kasvatusta hypertrofisella treenillä. Tuolta treenikoulusta saadaan sopivasti 3-jakoinen ohjelma. Bongasin Miia Josefiinan blogista maksimivoimaohjelman penkkipunnerrukseen (klik) ja kun tällä perusvoimaohjelmalla ei tuo penkki ole mulla mitenkään superhyvin edistynyt, voisin ruveta sen sijaan tekemään penkkiä tuolla maksimivoimaohjelmalla ensi viikosta alkaen... Pitää vähän kysellä, onnistuuko näiden yhdistäminen, vai onko se ihan huono ajatus.

3 kommenttia:

  1. Huh, mitkä kyykkypainot :) Oot kyllä oikee voimamimmi!

    Oot kuule muuten tosi kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kiitos Pia. :) Tänään on tuntunut asiat menevän mönkään, sun tosi ihana kommentti piristi nyt ihan hurjasti. :)

      Poista
    2. Mukava kuulla ja toivottavasti tänään on ollut parempi päivä :)

      Poista