perjantai 8. toukokuuta 2015

"Huomenna sitten..."

Mulla on harmittavan pitkään kestänyt tässä nyt sellainen ajanjakso, että usein iltaisin ei joko ehdi tai jaksa lähteä treenaamaan salille. Eilen oli lähteä salin sijaan vaatekaupoille metsästämään jotakin siistiä asua täksi päiväksi - miksi se muuten piti jättää viime tinkaan? Tosin se kaupasta toiseen suhaaminen ja vaatteiden kiikuttaminen sovituskoppiin ja takaisin kävi melkein urheilusta. Kisasin aikaa vastaan ja ehdin kuin ehdinkin ennen sulkemisaikaa löytää vaatteita, joista tosin mekko sitten osoittautui kotona ihan hutiostokseksi... Onneksi varavaihtoehtohousut sujahtivat jalkaan vain hiukan kiristäen.

Ehkä juuri siksi se vaatteiden hankkiminen jäi viimeiseen iltaan, että en pidä sovituskopeissa ravaamisesta enkä erityisesti niiden julmasta valaistuksesta ja sen ikävästä vaikutuksesta peilikuvaan. Siitäkään en eilen oikein tykännyt, että jouduin vaihtamaan sitä mekkoa eilen kahdesti isompaan kokoon, ja lopulta tämä isoinkin koko oli tiukka vääristä kohdista eikä istunut päälle, ei niin mitenkään. (Vatsassa näkyy aavistus jotain muutakin kuin rasvaa ja toisen käden hauiksessa erottuu suoni ilman pumppipamppeilua, mutta kintut ja kontit ei meinaa mahtua koon 40 vaatteisiin, what...) Rentojen arkivaatteiden ja joustavakankaisten liikuntavaatteiden shoppailu on paljon miellyttävämpää! Nettikaupoissa välttyy niiltä ikäviltä sovituskoppikokemuksilta ja tuotteita voi etsiä monesti kätevien suodattimien avulla. 

Tavallaan tuo hiukan siistimmissä vaatteissa pönöttäminenkin oli ihan kivaa vaihtelua arkeen kuitenkin. 




Eilinen treeni siirtyi tälle päivälle ja jälleen huomiselle. Energiat on niin nollissa, että uskon kunnon yöunista olevan nyt enemmän hyötyä. Mutta kyllä mieli salille tekisi lähteä, kun olin siihen jo asennoitunut. Huomenna sitten. Ihan oikeastikin! Nyt nautin iltapalaksi norjalaista black metallia sekä soijajogurttia mangososeella ja pähkinöillä, nams. 




 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti