sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Taukoviikko

Oon pitänyt taukoa salilta tällä viikolla. Maanantaina kävin kyllä treenaamassa selkää ja hauiksia. Koska mulla oli jo monta viikkoa treenejä takana, suunnittelin ensin, että olisin tehnyt kevyempiä treenejä tällä viikolla, mutta stressi ja huonosti nukutut yöt johti sitten siihen, että päätin pitää ainakin muutaman päivän taukoa. Nyt ei sitten tarvitse tehdä niitä ärsyttäviä kevyen viikon puolitehoisia treenejä. Välillä vaan tuntuu siltä, että aika ei riitä mihinkään ja tekemistä riittäisi... 


Tuolta narsissien takaa pilkistää jäätelökioski!
 
Vappua vietin aika rauhallisissa merkeissä kotona akkuja lataillen. Viime vuosina vappu on ollut sen merkki, että opiskelu on siltä keväältä (suurimmaksi osaksi) takana ja on aika suunnata kesätöihin. Tänä vuonna ei nyt tapahdu mitään niin merkittävää muutosta arjessa, kun työ ei jaksotu samalla tavalla kuin opiskelu. Sen sijaan, että olisin tänä vuonna se kesäharjoittelija jossakin yrityksessä, olenkin se kesäharjoittelijoiden kanssa töitä tekevä yrityksen työntekijä. Aika jännää. :) Uskonpa, että tämä muutaman päivän rentoilu on ollut pelkästään hyvä asia. 


Jauheliha, salami, ananas, sinihomejuusto... :P

Rentoiluun liittyi myös herkkuruokaa. En oo ennen testannut mitään näitä gluteenittomia jauhoseoksia, mutta nyt tehtiin sellaisesta pizzapohja. Pohja oli ihan ok, taikinan vaivaaminen hankalampaa kuin vehnäjauhoja käyttäessä. Nuo gluteenittomat jauhoseokset on pikaisen tarkastelun perusteella suureksi osaksi vehnätärkkelystä. Mieluummin käytän luontaisesti gluteenittomia raaka-aineita useammin ja näitä erittäin vähägluteenisiksi jalostettuja tuotteita harvemmin. 




Erinäiset pienet takaiskutkaan eivät ole jaksaneet kovasti harmittaa. Pyykkikone hajosi, mutta kävin tänään pyykkäämässä veljen luona. No eipä ole tullut hikistä pyykkiä tällä viikolla paljoa. :D Huomenna on tarkoitus mennä jalkoja jumppailemaan. Ne varmaan ottaa treenin hyvin vastaan tiistaisen hierronnan jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti