maanantai 8. kesäkuuta 2015

Pikapäivitys

Pikaisesti kuulumisia... 

Viikonloppuna vietimme vuosipäivää käymällä syömässä ravintolassa. Kellariravintolassa oli tosi maistuvat annokset. Otin kyllä kuviakin, mutta ne on tietysti vanhassa puhelimessa, harmi. Oli nimittäin kaunis jälkiruokalautanen. Suklaakakkua mansikoilla. Koska ihanat ruoka- ja jälkkärikuvat (mallia fatness) on nyt tuon puhelimen syövereissä, laitan tähän korvaavan kuvan ihan kelvollisesta aamupalasmoothiesta, jossa on pinnalla kerros chiageeliä (selkeesti mallia fitness). Smoothiessa oli marjoja ja suklaanmakuista heraa, joten oli tuossa jotain samaa kuin suklaakakussa ja mansikoissa, ainakin jos oikein mielikuvitusta käyttää... 




Uutta puhelinta vielä säädän käyttökuntoon. Sen verran piti saada sovelluksia siihen asennettua, että sunnuntaina sain salilla treenissä kuunneltua Spotifysta musiikkia. Olinkin sen verran omissa maailmoissani pahaa mieltä purkamassa siellä, että multa meni moikkailu ohi "ainakin kymmenen kertaa" ennen kuin lopulta huomasin - ja niin tehokkaasti huomasin, että ihan säikähdin. :D No mutta hyvä treeni, parempi mieli. Tälläkin kertaa. 

Päätin myös, että huomenna kun on mahdollisuus mennä taas kehonkoostumusmittaukseen salilla, haluan kartoittaa tänhetkisen kunnon. Paino on pari-kolme kiloa alempana kuin viime mittauksessa, mutta toisaalta tässä on ollut sairastelua ja muutaman viikon (vai jo kokonaisen kuukauden) mittainen pätkä vähän sinne päin syömistä ja onnettomia liikuntamääriä. En ole juhannuksena ihan yhtä tikissä kuin vuosi sitten, mutta ehkä sitten myöhemmin kesällä. Tuo huominen mittaus on siis tavallaan sellainen uusi alkutilanne. 

Tilaan muuten kesän alkavaksi vähintään muutama päivä juhannuksen jälkeen, kiitos! Kauan odotettu loma alkaa silloin. Aion pitää parin viikon stressinpoistokuurin. 30 asteen hellettä en tarvitse, mutta olisi kiva, jos vuodenajan tunnistaisi kesäksi. Periaatteessa täällä jo näyttää aika kesäiseltä, eikä kuvassa Aurajoen vesikään näytä ihan kamalalta:




Piakkoin toivottavasti juttua uuteen treeniohjelmaan siirtymisestä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti