tiistai 30. kesäkuuta 2015

Viiden päivän treenitön putki

Viikonlopun festarireissusta johtuen mulle tulikin yhtäkkiä taukoa treeneistä enemmän kuin piti. Tarkoitus oli käydä ennen lähtöä perjantaiaamuna salilla, kun se torstai-iltanakin erilaisten pienten suunnitelman muutosten vuoksi peruuntui, mutta kun lopulta yöllä ei tullut nukuttua kunnolla (tai no, ei juuri lainkaan), jäi treeni perjantailtakin pois. Maanantainakin kovasti piti kotiin palaamisen jälkeen salille mennä, mutta taas loppui aika kesken vuorokaudesta. Tänään sitten paremmalla menestyksellä... 




Keho näyttää ja tuntuu tällä hetkellä tylsältä treenaamattomuuden, epämääräisen syömisen ja yleisen festaroinnin jälkeen. Lihaspaineista ei ole tietoakaan ja tilalla on turvonnut olemus. Ei kovin fit! Ruoka painottui suolaiseen ja rasvaiseen mättöön eikä ruokailurytmikään ihan säännöllinen ollut. Ei muuten hetkeen tee mieli pekonia. Hotelliaamiaisella tuli tankattua sitä varmaan parin seuraavan vuoden kiintiön verran ja olipa sitä hampurilaisen välissäkin. "Tekisi mieli hyvää ravintolaruokaa ja enemmän kasviksia tämän festariruokatarjonnan vastapainoksi" -> hampurilainen. Jeh. Hyvää oli! Kasviksia ja aamupalasmoothieta ehti kuitenkin tulla jo ikävä.





Alla kuvassa on yksi Tuska-viikonlopun parhaita hetkiä ikuistettuna. Pääsin pariksi sekunniksi Amorphiksen solistin kainaloon ja hymyilinkin sitten jonkin aikaa kilpaa auringon kanssa. Ja auringosta puheen ollen, on ihan kivat lomakelit luvassa tällä viikolla. :)




Huomenna onkin jo heinäkuu, ja päätin juuri osallistua fb-haasteeseen, jossa on tarkoitus tehdä kahvakuulalla yhteensä 10000 heilautusta heinäkuussa. Sitä siis luvassa huomisesta alkaen. Niissä punnerrus- ja kyykkäyshaasteissa ym. en ole ollut mukana, kun niitä on ollut hankalahkoa sovittaa yhteen muiden treenien kanssa, mutta tämä nyt kiinnosti. Kahvakuulaheilautuksia on mun mielestä mielekkäämpää tehdä useita toistoja jotenkin järkevästi vaikka intervallitreeniksi rytmitettynä, kun taas sata vatsarutistusta tai kyykkyä ilman lisäpainoa ei ole se mun juttu, mielenkiinto ei välttämättä riittäisi haasteen loppumetreille saakka. Tätä on mahdollista toteuttaa sekä kotona että salilla vaikka treenin päätteeksi, miksei treenin alussakin vähän lämmittelynä. Täytyykin pitää kirjaa tehdyistä swingeistä. Jos tuon jakaisi tasan jokaiselle heinäkuun päivälle, olisi yhden päivän saldona sellaiset 322,6 toistoa. Lepopäiviä on kuitenkin pidettävä, joten käytännössä kuulan pitää niinä aktiivisina haasteensuorittamispäivinä heilahtaa reippaasti useampia satoja kertoja. Saas nähdä, miten käy!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti