sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Viikonlopun kuulumiset


Perjantai-iltana katselin Body-lehden kuvagalleriasta NFE:n Jyväskylän karsintojen rekisteröintikuvia ja olin jo siitä aika innoissani. Hassua, miten paljon alkoi jännittää. :D Kai se jännittäminen johtui siitä, että on tullut seurattua joidenkin karsintoihin osallistuvien blogeja. Vaikkei niitä ihmisiä oikeasti tunne, pystyy kisarupeamaan kuitenkin eläytymään. Lauantaina vasta innoissani olinkin, kun katselin kuvia kisoista ja luin tuloslistoja. Haluun kuitenkin päästä myös ihan paikan päälle kisoja seuraamaan. Kyllä se sunnuntain lippu sinne Lahden kisoihin täytyy ostaa... :) Toki ois kiva mennä lauantainakin kisoja katsomaan, mutta sitten pitäisi jo miettiä majoitusta ja kustannukset karkaisi liian korkeiksi mun budjettiin nähden. Täytyy priorisoida.

Kävin viikonloppuna erään tuotepromootion yhteydessä kehonkoostumusmittauksessa, kun sellainen oli ilmaiseksi tarjolla. Mittaus tehtiin jollakin Tanita-merkkisellä laitteella, mutta mallia en hoksannut katsoa. Ei ollut mikään kovin edistyneen oloinen kapistus. Aikaisemmin oon käynyt InBody 720 -mittauksessa muutaman kerran, viimeksi kesäkuun lopussa. Eilisessä mitauksessa tulokset näkyi vain laitteen näytöltä eikä mitään lappua siitä saanut mukaan. Rasvaprosentiksi laite ilmoitti 22 %, mikä tarkoittaa laitteen punnitsemasta painosta noin 14 kg. Sen mukaan mun rasvamassa olisi karkeasti tuplaantunut kesän aikana ja koska paino ei ole noussut samassa suhteessa, mun on täytynyt menettää lihasmassaa useita kiloja. No joo... Tuo Tanita-mittaus antoi kyllä jonkun tuloksen lihasmassastakin, mutta en muista, oliko se nimenomaan lihasmassa vai rasvaton massa, enkä sen puoleen muista sitä lukemaakaan tarkasti. Ehkä tuo vaatteet päällä ostoskeskuksen käytävällä iltapäivällä tehty mittaus ei ole ihan hirmu luotettava. :P Tosin ei nuo bioimpedanssimittaukset pitäisi muutenkin aina tehdä vakioiduissa olosuhteissa (mieluiten aamulla ennen aamupalan syömistä) ja samalla laitteella. Mut aika hurja ero eri laitteilla tehdyissä mittauksissa varmasti on.

Tänään oli voimaohjelman ekan treenin vuoro. Tiistaina testattujen ykkösmaksimien perusteella mulla on nyt koko 14-viikkoisen ohjelman sarjapainot tiedossa, koska tuossa on periaatteena lineaarinen progressio. Alussa painot on aika maltillisia, mutta niitä lisätään tosiaan joka viikko. Tai ei tuntunut edes maltilliselta tehdä penkkipunnerruksia ja kulmasoutuja niin pienillä painoilla, se oli jo melkein nöyryyttävää. :D Tässä lisätään joka sarjaan kuormaa ja ekat sarjat on siten lämmittelyä kovemmille sarjoille. Kovasti mä väänsin penkissä selkää kaarelle ja yritin hakea sitä jalkojen tukea lattiasta ja niin edelleen. Ehkä jopa hoksasin jotain uutta siitä liikkeestä. :) Penkin ja kulmasoudun lisäksi tässä treenissä oli pääliikkeenä kyykky ja apuliikkeinä oli selkä- ja vatsaliikkeitä.

Ihan varmasti selkä ottaa taas itseensä uusista liikkeistä ja huomenna hieronta on sitten ihan tuskaa... Niin kävi silloinkin, kun harjoittelin pelkällä puukepillä sjmv:n tekniikkaa. :D Meenkin tästä makoilemaan hierontapallojen päälle toviksi. Ehkä saan taas huomionkipeän koiran viereeni matkimaan mun touhuja samalla tavalla kuin perjantaina.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti