keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Hellävaraista faskiakäsittelyä

Otsikko on pahemman luokan huijaus. Siltä musta ainakin tuntui, kun hierojan pöydällä makasin maanantaina melkein itkua tihrustaen ja hieroja luki ääneen jossain kirjoitetun pätkän faskiakäsittelystä. Ei ollut hellävaraista ja miellyttävää. :D No en mä sinne nautinnon vuoksi kai mennytkään. Selkää murjottiin taas ja kyllä se oli sen tarpeessakin. Oli hirvittävää ja kamalaa, lihaksissa oli seuraavana päivänä kosketusarkuutta, mutta liikkuvuus parani ja pääkin taas kääntyy. Ens viikolla uudestaan, jes jes. Kaikesta kamaluudesta huolimatta tuo oli hyvä juttu. Edellisestä kerrasta ehti vierähtää turhan pitkä aika. 

Mä opin, että kun ärsyyntyessä ja murehtiessa ja muuten vaan tuimana ollessa puren hammasta tiukasti yhteen, jumiutan tehokkaasti lihaksia leuan ja niskan alueelta. Jospa yritän ressata vähän vähemmän jatkossa.  




Varauduin tiistaina siihen, että kulmasoudut jäisi tekemättä. Ei ne jääneet. Treeni kulki ihan  kivasti. :) Rullailin treenin jälkeen vielä extrapaljon, jotta en heti uudelleen jumiuttaisi vasta avattuja lihaksia. Voimat nousee sairastelun jälkeen hitaasti mutta varmasti, vaikka en millään pääsekään enää tämän vuoden puolella sille tasolle, jolle ohjelman mukaan periaatteessa olisi pitänyt. 100 kg sarja kyykyssä on vielä kaukana, kun nyt mennään 75 kilossa. Penkissä ohjelman laskema 70 kg on aivan utopistinen ajatus, eilen meni 40 kg ja sekin vähän vaivalloisesti. Jotenkin se ei silti ärsytä mua enää niin paljon kuin aikaisemmin. Saa nähdä, miten maastaveto huomenna sujuu. 

Vatsalihakset on eilisestä kipeenä... No niitä mä en kyllä mitenkään venytellytkään, hyi hyi. Tosin olisivat varmaan venytyksistä huolimatta kipeytyneet. Oon tehnyt sellaisia rutistuksia tangossa roikkuen, tai siis jalkojen epämääräistä nostelua. Tarkoitus olisi saada jalat pidettyä mahdollisimman suorana ja nostaa niitä siististi ja hallitusti kohti ylävartaloa, mutta mulla on kyllä polvet erittäin koukussa ja se nostaminenkin on vähän niin ja näin. Paljon kivempi liike kuitenkin kuin vaikka istumaannousut ja tuntuu olevan toimivampikin. 

Tästä taitaa tulla sellainen "oli synkkä ja myrskyinen yö". Lepo ois tarpeen, joten toivottavasti uni tulee siitä huolimatta, että sade hakkaa ikkunaan.

1 kommentti:

  1. Säännölliset käynnit olisi varmaan hyvä... Ainakin, jos on tällainen, että menee heti jumiin. Sitten on pidemmän tauon jälkeen melko ikävää se hieronta. :D

    VastaaPoista