torstai 18. joulukuuta 2014

Kuvia ruoasta ja muusta

Oon kirjoittanut treenipainoitteisia postauksia ja nyt ei näppäimistö vaan jaksa sauhuta. On siis hyvä hetki koota tähän kuvia esimerkiksi siitä, mitä on tullut taas syötyä. Muutakin on mennyt suusta alas, esimerkiksi kebabia ja Quest bareja, mutta niitä en ole kuvannut näköjään. Sensuuria vai itsepetosta...?

Ihan alkuun söpö klementiini. :) Mulle nää kaikki on yleensä mandariineja, en tunnista kaiken maailman mandariineja, satsumoita, klementiinejä ja muita tällasia appelsiinin pikkusisaruksia toisistaan. Tälle kaverille oli jäänyt oksanpätkä mukaan. Melkein en raaskinut syödä.




Töissä oon istuskellut tauoilla usein kirkasvalon äärellä erityisesti aamuisin. Tahtoisin kotiinkin tuollaisen. Näemmä olen syönyt ananasta ja manteleita, kun pöydällä on ollut tarjolla jotakin karkkeja. Teetä hörpin Mörkö-mukista.
 




Aamupalasmoothiekuvia! Vasemmalla smoothiessa on muistaakseni puolukkaa, oikealla mahdollisesti karpaloa. Ja sitten tietysti ne vakioainesosat eli vähintäänkin heraproteiinia ja avokadoa.
 



Sitten niitä varsinaisia ruokakuvia. 

Ostin kaupan palvelutiskiltä valmiita kaalikääryleitä ja jotakin tuollaista salaattia, jossa oli vaikka mitä herkkua, kuten pähkinöitä ja sinihomejuustoa. Tää oli kiva pikaruoka-annos. Tykkään kaalikääryleistä, kaalipadasta ja muista sellaisista kaaliruoista.




Kanaa (broileria) ja riisiä, niin fittiä taas, että... Käytän aika vähän mitään valmiita kastikkeita tms, mutta kun kaupassa oli paholaisenkastiketta, sitä piti testata. Oli aika makeaa ja mietoa, ei kovin tulista. Jos söisin enemmän maitotuotteita, olisin änkenyt tuohon varmaan vuohenjuustoa mukaan, kun se toimii paholaisenhillon kanssa niin kivasti - mikähän ero muuten mahtaa olla paholaisenhillolla ja -kastikkeella? Sokeripitoisuus?
 



Lisää riisiä, tässä kuvassa kalan kanssa salaatin alle kätkettynä. Kokeilin seitiä varmaan ensimmäistä kertaa höyrytettynä. Laitoin liikaa pippuria. Mä en vaan pääse tuosta samasta salaattisetistä näköjään millään eroon. :D Aina on kurkkua ja paprikaa. 




Oon mä herkkujakin kuvannut (ja siis syönyt). Pandalla on aika paljon gluteenittomia suklaita, ja kun noita vadelmamarmeladisuklaasydämiä näin kaupassa, halusin maistaa. Ne oli kovin hyviä. Vien tuollaisen rasian varmaan jouluksi kotikotiin. Raakasuklaatakin teen, mutta aikaisempien havaintojen perusteella taidan olla ainoa, joka meillä niitä syö. Meillä on "Leenan suklaata" ja "muiden suklaata". 
 

3 kommenttia:

  1. Mäkin sanon aina kaikkia klementtiinejä mandariineiksi :D Ne kaikki näyttää ihan samalta ja maistuukin mun mielestä!

    Herkullisilta näyttää sun ruokakuvat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että en oo ainut, jolle ne kaikki on yhtä ja samaa hedelmää. Mun oli nyt pakko tarkistaa tää mandariinihomma. Ainakin wikipedia väittää, että satsumat ja klementiinit on mandariinista kehitettyjä lajikeryhmiä, eli sittenhän ne kaikki on mandariineja! :D

      Poista
    2. No ni! Eli ei ihan väärässä olla oltu ;)

      Poista