sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Pumppailua ennen pikkujouluja

Tässä on nyt ollut pikkujoulumeininkiä jo useampaankin otteeseen, viimeksi eilen. Samaan reissuun yhdistyi treenit paikallisella pikkusalilla. Pitihän sitä vähän käydä pumppia hakemassa ennen pippalointia. Tai ei se ihan pelkkää pumppailua ollut, niitä lyhyitä sarjoja tein ja pääsin taas hiukan lähemmäksi niitä sarjapainoja, joita syksyllä jo tein. Noustaan noustaan, hitaasti mutta varmasti. :) Ihan keskenämme saatiin reenata, ei ollut itsenäisyyspäivänä alkuillasta salilla ruuhkaa (veikkaan, että kotisali ei tuolloinkaan ollut tyhjänä, siellä on aina vähintään se kourallinen vakiotreenaajia paikalla). Kaikkia mahdollisia hilavitkuttimia siellä ei ollut, mutta ei onneksi tässä treeniohjelmassa sellaisia tarvitakaan, joten kaikki tarvittava löytyi. Ihan kiva sali.

Kun salilla ei ollut muita, olisi tietty voinut ottaa treenistäkin kuvia, mutta enpä hoksannut.



Lainahauiksenkin sain kuvaan.

 


Tuosta selkäkuvasta huomaan, että jotain muutosta on kesän jälkeen tapahtunut: kasvamista ainakin lisääntyneen rasvan muodossa. Ruoka-aikaan on tullut oltua kippojen ja kuppien äärellä. Tällä viikolla bongasin sattumalta taas jonkinlaisen kehonkoostumusmittausmahdollisuuden ruokatauolle mennessä. Laite oli taas joku sellainen hiukan halpismalli ja mittaustuloksessa luotettavana pidän vain laitteen punnitsemaa painoa (vaatteet päällä mitattuna), en noista rasva- ja lihasprosenteista sano mitään. Mittaaja sanoi, että vaikka laite sanoi rasvaprosentiksi 27, se saattaa oikeasti olla noin 20 (ihan pikkuisen suuri mittausepävarmuus...). Mieluummin jälkimmäinen, kiitos, mutta kun tuota selkää katsoo, niin... No saisi tuosta jonkun läskisoosin varmaan tehtyä. :D 





Eilen oli kivaa, tänään ei. Mä meen rikki tällaisista illanvietoista. Ehkä saatoin lupautua juhlimaan mun opintojen päättymistä vielä tässä joulukuun aikana. On sitten kunnolla marinoitua stressihormonilihaa jouluna.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti