maanantai 1. joulukuuta 2014

Mato

Tähän ihan alkuun laitan tällaisen iloa tuottaneen ilmestyksen:



Viimeisen penkkisarjan jälkeen sain kuulla, että olkapäässä pullottaa suoni. Vilkaisin peiliin ja totesin, että kappas, niin tekee, kiva kun luikero on tullut moikkaamaan taas. :) Treenin jälkeen yritin ujoa matoa tallentaa kuvaan, mutta se oli niin kovin ujo, että hankalaa oli moisen kuvaaminen. Sain onneksi loistavan vinkin korostaa kuvasta sitä tärkeää kohtaa eli suonta! Niin tein. :) Kuvassa kannattaa siis keskittyä tuohon kirkkaalla värillä ympäröityyn alueeseen. 

Viime viikolla sen hehkutuspostauksen jälkeen tulikin seuraavana päivänä jotenkin väsähtänyt ja kipeä olo. Otin pari päivää enemmän levon kannalta ja kävin perjantaina tekemässä viikon toisen treenin. Siinä ne sitten olikin viime viikon osalta. Toivottavasti tällä viikolla vointi pysyisi parempana. Sarjapainoja olen saanut vähitellen hilattua ylöspäin. Viime viikolla sain sentään edes sen verran painoja liikuteltua, että pääsin treeniohjelman ekojen viikkojen mukaisiin sarjapainoihin. Sieltä olisi kiva päästä hyppimään joitakin viikkoja yli. 
 
Tästä en enää viitsinyt ympyröidä sitä kohtaa, jossa suonen voisi nähdä, jos se näkyisi.

Olkapäämatosen pikaisesta visiitistä huolimatta vähän jäi negafiiliksiäkin tänpäiväisestä treenistä. Tai ei niinkään itse treenistä vaan vaatekappaleesta. Tuon Better Bodiesin topin ostin keväällä salikisojen jälkeen (vähän niinku muistoksi itelle siitä omasta hopeasijoituksesta - meitä naispuolisia osallistujia oli kaksi) ja silloin se kyllä taatusti oli vähemmän kireä. Oli ärsyttävää kiskoa jatkuvasti ylöspäin hilautuvaa topin helmaa alemmas. Käytän tuota seuraavan kerran sitten, kun mun jäätävän isot vatsalihakset ei ole näin pumpissa tai sitten, kun vyötärö on jostakin muusta syystä hiukan kapeampi. Kattellaan sitä sitten keväämmällä.

2 kommenttia:

  1. Itsellä torstaina hauiksessa suoni pullotti sellasesta kohtaa mistä ei oo aiemmin ja en kyllä mitenkään saanut kuvaan tallennettua :'D

    Näytät kyllä hyvältä :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo suonet on ihan mahdottomia kuvattavia! :D Ja sitten taas vaikkapa finnit on sellaisia, että ne kyllä taatusti näkyy kuvassa, vaikka olisi yrittänyt peittääkin. Ihan epäreilua. :D

      Voi että, kiitos... :)

      Poista