perjantai 12. joulukuuta 2014

Kiipeilykokeilu



On ollut välillä puhetta, että pitäis käydä kokeilemassa seinäkiipeilyä, mutta ollaan oltu lievästi saamattomia ja asia on aina jäänyt. Perjantaina käytiin illalla kuitenkin pienellä porukalla Kiipeilypalatsissa, kun kaveri huhuili kiinnostuneita mukaan. Oli ihan huippua! Siis olin ihan onnettoman huono, en päässyt taidon, voimien ja uskalluksen puutteen vuoksi ihan ylös asti ollenkaan, mutta silti oli tosi kivaa. Ens kerralla sitten...  



"Hei mä kiipeen nyt vähän matkaa ni ota sit kuva."


En välttämättä ole korkeanpaikankammoinen, mutta kuitenkin joka kerta kiivetessa tuli sellainen olo, että nyt oot väärässä paikassa ja mees nyt äkkiä (turvallisesti) pois täältä. Sitten vaan huusin alas varmistajalle, että nyt tuun alas. Muut porukasta kiipeili ihan ylös asti ja kun ympärilleen (tai siis ylöspäin) katseli, siellä ne muut kiipeilijät vaan meni kattoa pitkin sujuvasti. No ehkä ne ei olleetkaan ihan aloittelijoita kaikki.


"Joo se oli siinä, haluun alas!"

Kiivetessä valjaiden ja hyvien kenkien lisäksi magnesium oli aika kova juttu. Kaiken tarvittavan sai kätevästi vuokrattua. Omat tavalliset sisäliikuntakengät mulla oli mukana turhaan, niillä olisi vain jalat lipsuneet, nuo kiipeilykengät oli hyvät. 


 




















Kuviakin oli ihan pakko räpsiä. Ensin toki kiipeiltiin kunnolla ja sit vasta lopuksi otettiin kuvia. Mä oisin ehkä halunnut saada kuvia tai videota mun ilmeistä siellä ylhäällä aina siinä vaiheessa, kun iski se paniikki, että nyt neiti vähän äkkiä alas täältä. :D Kaveria varmistaessa piti katsoa koko ajan ylöspäin, samoin itse kiivetessä, joten arvatenkin niska heittäytyy hankalaksi tämän illan jälkeen. Se onkin ainut ikävä puoli. Oli niin hienoa, että pitää ehdottomasti mennä uudestaan. :) 


2 kommenttia:

  1. Vaikuttaapa hauskalta! :) Vois itekkin käydä kokeilemassa joskus, kun viime kerrasta on jo useampi vuos! :D

    VastaaPoista