lauantai 26. heinäkuuta 2014

Kuuman kesäpäivän viileä mansikkajuoma

Kokeilin perjantaina mun blenderin jäänmurskaustoimintoa. Murskasihan se! :) Eikä mennyt moisesta edes rikki. Murskattujen jääpalojen joukkoon heitin muutaman desin tuoreita mansikoita ja yhden limen mehun. Valmistin siis kokeiluluontoisesti jotakin alkoholitonta mansikkamargaritaa muistuttavaa.



Sellaista kirpeyttä olisin kaivannut tuohon lisää, joten päätin seuraavalla kerralla puristaa limen lisäksi sitruunamehua joukkoon. Mulla ei ole mitään hienoja pillejä, harmi, koska tällaiset pitäisi ehdottomasti juoda hienolla pillillä... Ja lasin reunalle olis pitänyt laittaa limeviipale killumaan. Mikään ei tietystikään estä lorauttamasta sitä tequilaa ja sitruslikööriä tuohon myös, mutta tää nyt yrittää olla fitness- eikä alkoholiblogi. ;) Mun perjantai-iltaa tämä ilostutti tällaisena oikein kivasti. (Niin joo, tämä on kuulemma kyllä enimmäkseen ruokablogi. Olkoon. Huomenna tulee taas salipeilikuvia.)



Tänään jatkoin tuotekehittelyä ja lisäsin limemehun lisäksi sitruunamehua yhden sitruunan verran. Koska mansikat loppui kesken, laitoin joukkoon myös vesimelonia. Kannatti laittaa! Nyt tuli meinaan sellainen maku, jota hainkin. :) 



Tänään vietettiin aurinkoista päivää Naantalin Muumimaailmassa kummitytön ja äitinsä kanssa. Taisi pää pehmetä auringossa, kun päätin muumeilun jälkeen vielä lähteä illalla salille, mutta oikeastaan iltasali on enemmän mun juttu kuin aamusali. Oli taas tilaa treenata. Kuvia kuplan ulkopuolisesta elämästä:

Heti löytyi tuttuja juttuja. :)
No se talo.
Thank god mun ei tarvii kirjoittaa opinnäytetyötä kirjoituskoneella!
 
Suklaajätski, eikä siis todellakaan mikään terveysversio.
Mörkö.

Paljasjalkapolulla viilentymässä.



1 kommentti:

  1. Niinpä! :) Me jäätiin vähän kaipaamaan Mörön hyytävää kylmyyttä, kuuma oli siellä Mörön luolassakin...

    VastaaPoista