perjantai 18. heinäkuuta 2014

Nyhtöpossua ja kinkkujumppaa


Kunnostauduin tällä viikolla kokkina ja testailin tuollaista esikypsytettyä pulled porkia, juuri passeli tällaiselle nälkäisenä malttamattomalle amatöörikokkailijalle. Kyllä vaan oli hyvää. Yleensä en käytä mitään valmiiksi marinoituja lihoja vaan maustan itse, mutta tuohon laitoin mukana tulleen kastikkeen joukkoon. Mainittakoon myös useammasta kuin kolmesta komponentista koostuvan salaatin kasaaminen poikkeuksellisena tekona. :D

Tänään oli vuorossa uuden ohjelman takareisiin ja kankkuun ja vähän ojentajiinkin osuva treeni. Kintuille ja kinkulle oli liikkeinä takakyykkyä, sjmv ja reidenkoukistusta laitteessa. Ojentajille ranskalaisia punnerruksia, push down taljassa ja yksi viimeistelyhinkutusliike painopakkalaitteessa (sen olen kirjannut itelleni nimellä "ojentajat eteet", mikä ei varmaan ole ihan universaalisti tunnettu nimitys). 

Takakyykkyä oon tehnyt kuluneen puolen vuoden aikana noin kolme kertaa, joten sitä halusin taas päästä tekemään ja osittain siksi puljasinkin lennosta uuteen uskoon treeniohjelman. No eihän ne kyykyt tietysti sujunu niin kuin olisin toivonut, kun oli etureidet vielä ihan hellänä tiistailta. Suorin jaloin maastaveto oli kiva liike. Tosin sitä kokemusta vähän pilasi se, että lopuksi onnistuin pudottamaan tangon varpailleni painoja pois ottaessa... En kokeillut, oisko käsipainoilla parempi kuin tangolla. Näitä pieniä miinuksia lukuun ottamatta tämäkin treeni vaikutti ihan kivalta. Vielä ois se neljäs testaamatta. Tuskin sekään suuri pettymys on.


Unohdin, että oli ojentajia eikä hauiksia tänään. :D

Mietin noin kaksi sekuntia, kehtaanko tunkea tänne kauheasti tollaisia posekuvia, "pylly tässä moi". Mut jos mä kuljen kylillä ja ihmiset näkee mun koivet julkisesti muuallakin... Tää blogi on mun fitness-kupla ja tänne voin purkaa kulloisiakin tähän touhuun liittyviä ajatuksia ja kuvia, ja niistä kuvista toivottavasti voin seurata jonkinlaista kehitystä. Niin että kehtaan.

Broilerin koipireisi, marinoitu.
Hehe, toinenkin. Ei nyt ihan hirmuisen muhkea takareisi - vielä!

Jääkaapissa on odottamassa iltaa varten pieni pullo jotain muuta kuin palkkaria. Aion tarjota tätä yhdelle tärkimykselle synttärisankarille. Saatan uhrautua itekin, jos kuiva skumppa ei kelpaa. :P 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti