sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Loppuviikon treenejä

Kotiutin tällä viikolla tuplapallokidutusvälineen lisäksi ne kaksi tilaamaani lacrossepalloa. Nyt ei pitäisi olla enää mitään päteviä syitä vältellä kehonhuoltoa, kun ei voi enää ajatella, että "ei mulla oo kotona kuin se liian pehmeä ja liian kova rulla enkä jaksa lähteä salille erikseen sitä varten". Ei tästä nyt enää puutu kuin se, että ois oma urheiluhieroja kotona. :D Mistäs sellanen saatais? Tänään lupaan ja vannon kautta kiven ja kannon käsitellä vähintään selkää huolellisesti noilla palloilla ja sillä tuplapallorullalla. Se on tän päivän treeni. Lisämotivaatiota tähän tuo se, että huomenna on taas selkähieronta, enkä halua kuulla hierojan suusta jälleen, että "tää on aiiiivan jumissa". Mä kohta lopetan selän treenaamisen kokonaan.

Tää lämpö alkaa vähän viedä puhtia pois, mutta treenit on silti menneet ihan kivasti. Pitää vain muistaa syödä säännöllisesti ja juoda! Tällä viikolla oli etureidetkin ehtineet palautua maanantain treenistä niin hyvin, että torstaina sain tehtyä takakyykkyä ilman, että etureisien hiipuminen rajoittaa kyykkäämistä, jee jee. :) Meinasin kysyä, olisko joku kuvannut videopätkää mun kyykkytekniikasta, mutta sit en kehdannut... Pitää rohkaistua. Ei ollut tuttuja paikalla silloin - eipä muuten ollut kuin muutama mun lisäksi silloin salilla, kovin oli hiljaista. 

"Onko siellä mitään reittä, häh..." Välitsekkaus kesken reenin.


Lopuksi ojentajaa. Kyynärvarressa luikerteli matoja.

Lauantaina oli selkätreenin vuoro. Hiukan epäröin lähteä illalla salille aurinkoisen ja paahteisen Muumimaailma-visiitin jälkeen, mutta epäröinti oli turhaa. Olen viime aikoina vältellyt ruuhkaa ja pahinta kuumuutta käymällä salilla aamupäivällä tai viimeistään puolilta päivin, mutta oikeasti tykkään treenata mieluummin illalla. Ylläripylläri, ei ollut lauantai-iltana ruuhkasta tietoakaan. Lämminkin olisi joka tapauksessa ollut, vaikka olisinkin treenin siirtänyt tälle päivälle. Kädet hikoaa näillä keleillä niin paljon, että maastavedossa ei pelkkä magnesium auta vaan pitää ottaa vetoremmin käyttöön tavallista kevyemmissä sarjoissa. Se on ärsyttävää. Otevoima on kuitenkin ehtinyt keväästä jo parantua. Samoin taljaliikkeissä ote lipsuu hikoilun takia, mutta kun en niitä remmejä jaksa virittää niissä... :P 

Satku. Ärsyttävästi jäi toistot kauaksi siitä, mitä oisin halunnut. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa...

Olkapäitä tahkosin kans. Olen tehnyt pystypunnerrusta tangolla pitkään niskan taakse, mutta nyt toista kertaa tein sitä pään eteen. Sillä tavallahan se on turvallisempi liike ja saan itse asiassa paremmin tuntumankin, kunhan lasken tangon riittävän alas enkä tee pienellä (vajaalla) liikeradalla. Taas näitä suuria oivalluksen hetkiä. 

Olin jo miettinyt sitä kyykkytekniikan kuvaamista, mutta pupu meni pöksyyn. Lauantaina uskalsin kysyä yhdeltä kanssatreenaajalta apua maastavedon kuvaamisessa videolle. Olikin hyvä juttu se! Nyt tiedän, että selkä ei pyöristy (sillä painolla, mitä videolla käytin), mutta mä jätän yläasennossa liikkeen hitusen kesken ja voisin ojentua paremmin - ei todellakaan mene vielä yliojentamisen puolelle silti. Tekniikkakommentaattorille terveisiä ja kiitokset. Videon kuvaajaa kiittelinkin salilla vuolaasti. Saattoi pitää mua vähän pöhkönä. Niin ja videota en julkaise täällä, koska se ei olisi "näin teet oikein" vaan "näin mä teen tällä hetkellä ja yritän olla vähemmän huono jatkossa", enkä halua kellekään esitellä sellaista tekniikkaa näin julkisesti. Lisäksi mä höpötän ihan levottomasti siinä. 

Videon sijaan pari peilikuvaa. :D

Ilmeisesti piti varmuuden vuoksi vähän jalkojakin jännitellä, mutta olkapäitä tässä piti kuvata. :D

Selän kuvaaminen oli hankalaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti