sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Selkää olkaa

No nyt on koko reeniohjelma käyty läpi kertaalleen, kun viimeinenkin eli selkä-olkapäätreeni on tehty. Selälle maastavetoa, T-kulmasoutua tuettuna sellaisessa laitteessa ja loppuun vähän ylätaljassa vimputtelua leveällä myötäotteella ja kapealla vastaotteella. Olkapäille pystypunnerrusta tangolla ja vipareita sivulle ja taakse. Vatsalihasliikkeissä olen jumiutunut pariin liikkeeseen, jalkojen nostoon penkillä ja jalkojen kiertoon selinmakuulla. Ihan kuin en muita liikkeitä tietäisi. No tänään teinkin sitten vatsarutistuksia jumppapallon päällä. "Jos sitä ei ole raportoitu, sitä ei ole tehty", eli pakollinen peilikuva treenin jälkeen. Hiki oli jo venyttelyjen jälkeen kuivunut ihoon (ihanaa) ja kuvan perusteella taisin jumpata käsiä enemmän kuin olkapäitä...



Salilla ei ole ilmastointia ja sää on ollut niin lämmin ja kostea, että hiki virtaa ihan kunnolla. Muistan, että talvella vähän etukäteen pohdin, mahtaako kesähelteillä treenaamisesta ilmastoimattomalla salilla tulla yhtään mitään. No turhaan murehdin. Sehän on kauheen kivaa, on eri tavalla tekemisen meininki. Hikipyyhkeelle on käyttöä ja magnesiumia kuluu. Se, mikä nyt kesällä EI ole ollut kauhean kiva juttu, on painojen jättäminen minne sattuu! Mur! En tiedä, onko ihmiset kesällä laiskempia, vai johtuuko tuo vain siitä, että kesällä asiakaspalvelu on vähemmän aikaa auki ja henkilökuntaa ei ole koko ajan paikalla siivoamassa ihmisten jälkiä. Muuten tuolla salilla käy kyllä tosi mukavaa porukkaa pääsääntöisesti.

http://www.livelifeactive.com/2014/05/28/10-things-not-to-do-at-the-gym/






Mä käytin niin pieniä käsipainoja, että ihan itte jaksoin nostaa takaisin telineeseen. Ja vieläkö ihmettelen, ettei olkapäissä näy mitään?

Perjantailta tällainen erilainen pirtelökuva: 

Mansikkamargarita oli nam.
Mun blenderi on Lidlistä ostettu halpisvehje eikä mikään satojen eurojen mahtava tehomylly. Hinta-laatusuhde siinä on ollut kyllä kohdallaan. En ole ikinä kokeillut, murskaako se jääpaloja, mutta ehkä piakkoin täytyy testata alkoholittoman mansikkamargaritankaltaisen valmistusta. :) Jääpaloja, mansikoita, limen ja / tai sitruunan mehua... Luulen, että noista voisi syntyä ihan kelvollinen juoma.

Nytpä hoksasin, että tunnisteitakin voisi postauksissa käyttää. Olisi kiva keksiä jotain nasevia tunnisteita. No eihän sellaisia nyt tietty tule yhtään mieleen, kun yritän väkisin pähkäillä. 

Kääk mitä ihmettä, mä lisäsin noita tunnisteita postauksiin ja onnistuin poistamaan ja lähettämään uudestaan vanhan tekstin, enkä ees tiedä, miten tein sen. :D En vaan osaa tätä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti