torstai 17. heinäkuuta 2014

Lepopäivä

Täällä vietetään lepopäivää. Tai onhan mulla tietysti kaikkea tekemistä, mutta noin niin kuin liikunnan kannalta lepopäivää. Kuvassa Kaapo-kääpiöpinseri näyttää mallia, miten kietoudutaan kahden peiton sisään nukkumaan. Kuvaushetkellä lämpötila oli vaatimattomat 28 astetta, joten varmaan siitä johtuen tuo peittosykkyrä on ollut poikkeuksellisen ilmastoitua mallia.


Malttamaton ja päättämätön kun olen, ehdin tässä jo lennosta vaihtaa suunnitelmia ja erottaa takareidet ja selän eri treenipäiville. Se olis ollut ehkä aika tappava treeni verrattuna ojentajien ja olkapäiden hinkutteluun ja nyt voin uhmata jalkojen palautumista lisäämällä yhdeksi pääliikkeeksi takakyykyn sinne etukyykyn ja maastavedon joukkoon. Tein eilen uudestaan sen rinta-hauistreenin, joka yhä vaikutti hyvältä niin kuin viime viikollakin, mutta ei olisi niin väsyneenä pitänyt mennä salille vaan nukkumaan... Pullotteli silti suoni hauiksessa ja yritin ottaa siitä kuvankin, mutta kamera ei tietty nähnyt sitä yhtä hyvin (siis ollenkaan) kuin mä näin peilistä. Kohta ei näy suonet, kun syön itselleni ainakin 20 kg lisää massaa ja sitten osallistun Rakas, sinusta on tullut pullukka -sarjan seuraavalle kaudelle, kuulemma tosin yksin enkä pariskuntana, "mä en sun kanssa mihinkään telkkariohjelmaan tule". Lukaisin jo hakulomakkeen kysymyksetkin läpi, yks oli tämä: "Kutsutteko toisianne lempinimillä? Jos kutsutte, niin mitkä ne ovat?" Tähän tyssäsi mun halukkuus osallistua ohjelmaan. 

Kotona huomasin, että reidetkin pullottelee. Se fiilis ehti kadota hetkeksi, kun makasi viikon verran sohvalla flunssaisena. Pitihän kintuistakin kuvia ottaa ja tarkistaa, onko kamera yhtään samaa mieltä kuin peili ja silmät. Välillä olen pohtinut, mitä noidenkin elukoiden päässä mahtaa aina liikkua, mutta nyt taisi olla koirien vuoro ihmetellä, liikkuuko emännän päässä enää yhtään mitään. :D Ei välttämättä aina liiku - koirat ja omistajat muistuttaa toisiaan?

"Psst, hei, tajuutko säkään yhtään, mitä toi taas hommaa?"
"What u doin'?"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti