sunnuntai 24. elokuuta 2014

Viikkokooste

Taas tällainen. Ei nää treenikoosteet loppujen lopuksi edes poikkea toisistaan. Aina on sumeita peilikuvia. Treenipainoistakaan en kirjoita, ei huvita kirjata viikosta toiseen samoja painoja tänne. :D  Kyllä mä voin sitten hehkuttaa täällä, kun saan jotain hehkuttamisen arvoiselta tuntuvia painoja liikuteltua. Nyt laitan pukuhuonepeilikuvien lisäksi joitakin kuvia tällä viikolla syödyistä ruoista, koska olen niistä taas napsinut puhelimeen läjän otoksia. Jostain syystä en oo jaksanut parempaa kameraa niiden kuvaamiseen käyttää.

Laitankin sen ruokakuvakoosteen tähän alkuun. Paistoin kuivia jauhelihapihvejä, en tarkoituksella tosin. Onneksi kuivaa oli myös gluteeniton pakastesämpylä, jonka sulatin ohjeen mukaan mikrossa. Varsin mainio hamppari tuli siitä kombosta, kun laittoi riittävästi ainoaa jääkaapista löytyvää kastiketta eli jotain salsakastiketta. Lisukkeena vahingossa kolme varttia keitettyä kvinoaa (unohtui levylle, ei palanut pohjaan pahasti).



Maailman paras salaatti: tomaatteja, basilikaa, oliiviöljyä, balsamicoa, mustapippuria ja suolaa. Yleltä tuli joskus se Tinan keittiössä -kokkiohjelma, jossa kokki muisti aina joka ruokaan lisätä salt och pepper ihanasti eteläruotsalaisella murteella. :) Laiskan kokkaajan ateria: pekonia ja sopivan kypsäksi paistettuja munia tomaattisalaatin kera.





Sitten niitä salijuttuja.

Maanantai: etureidet ja pohkeet. Oli liian lyhyet yöunet takana, mutta tein treenin kuitenkin aamulla, koska aamupäiväksi oli sovittu myös selkähieronta, eikä sen jälkeen oikein kantsi kyykkäillä. Väsymyksestä huolimatta treeni oli ihan. En oo aamuihminen, en sitten ollenkaan... 




Tiistai: rinta-hauis. Vihdoinkin oli KIVA rinta-haukkareeni! :) Salivihkoon (Nasu-aiheiseen...) meni monta hymiötä. Oli siellä vähän turhautumistakin joukossa, mutta varmistajan avulla sain penkattua kuitenkin sen verran, että sain turhautumisärsytyksen käännettyä iloksi. Mä luulen, että kevyt viikko teki tehtävänsä, kroppa jaksaa taas. :) Sitten jätinkin ite kaiken viimeaikaisen urputtamisen jälkeen levyt tankoon vinopenkissä ja olin vähän nolona, kun joku tuli perässä kysymään, onko mulla vielä sarjoja kesken siinä. "ÄÄÄÄ sorisorisori en mä tahallani jättänyt niitä!" Pahus sentään. Muistanpa kyllä jatkossa tämän. (Ja oispa edes ollut kunnon painot siinä eikä mun pikkukiekkokokoelmaa.) Ei tissikuvia tai habakuvia tiistain reenistä.

Olkapäissä ei oo tuntunut superhyvältä tiistain treenin jälkeen ja pohdinkin, että jotain pitää ohjelmassa muuttaa, jotta olkapäiden kuormitus ei olisi niille liikaa. Päätin, että dipit jää pois. Jos se ei auta, vaihdan olkapäät ja hauikset ohjelmassa päittäin. Oon tehnyt tiistain jälkeen joka ilta olkapäille jumppailua kepillä ja lacrossepallolla. Selkääkin olen maanantaisen hieronnan jälkeen murjonut kotikonstein useana iltana, jotta jumit pysyis poissa. Pari kuvaa siitä, miten mun kehonhuollot sujuu, kun on vähän tylsää ja väsyttää ja stressaa ja koiratkin häiritsee... Tai eihän ne häiritse, nehän vaan osallistuu aktiivisesti mun touhuihin.


Torstai: takareidet ja ojentajat. Taas oli kauhea väsymys. Treeni sujui kyllä hyvin siitä huolimatta. (Onneksi sen yhden suuren stressitekijän aka opinnäytetyön pitäisi kohta puoliin olla valmis - tai siis sehän se tässä just stressakin, että valmis pitäisi olla. No, ei tuo kauaa enää roiku to do -listalla.) Hiukan hajamielisenä jätin pyramidina tekemääni kyykkyyn yhteen sarjaan lisäämättä painoa ja olin ihan innoissani, että nyt muuten kulkee, light weight baby ja this girl is on fire ja mitä kaikkea. :D Sitten palasin takaisin maanpinnalle (nostolavalle) ja tein yhden extrasarjan. 



Lauantai: selkä ja olkapäät. Kauheessa kiireessä kävin illalla hakemassa selkään uusia lihasjumeja ja olkapäihin kaameeta pumppia. Yritin kiirehtiä ja se kyllä näkyi, taisin sinkoilla pitkin salia hiukan päättömänä. No, olkapäille muutamat pystypunnerrukset ja viparivimputtelut meni perille kuitenkin. Ne ei enää olleet onneksi kipeät tiistain treenin jäljiltä. :)


Joo. Ens viikko vois olla vähemmän väsynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti