lauantai 2. elokuuta 2014

Viikon treenikooste

Mäpäs kokoan tän viikon treenit nyt tällaiseksi koosteeksi. Tuli mieleen, että kun mä olen kerran jo "vierasta salia" postauksessa kehunut, täytyy vähän hehkuttaa "kotisaliakin". Siellä käyvät varmaan ovatkin kuvista tunnistaneet, mistä salista on kyse: PP Fitness Center. Niimpal kauhiast oon tykänny. :)

Tiistaina oli rinta-hauispäivä, kuten pukuhuoneessa ennen treeniä otetusta kuvasta melkein voi päätellä. Penkatessa meinasin kysyä ensin varmistajaksi siinä vieressä pyörivää englantia puhuvaa reenaajaa, mutta kun en vaan millään saanut päähäni, miten sitä kysyn englanniksi... (Nyt melkein nolottaa, kun en tuota silloin muistanut, mutta muistanpa varmaan ikuisesti tästä eteenpäin.) Etsin sitten suomea ymmärtävän tyypin avuksi. Mulle tuli kyllä heti yksi meemi mieleen. Muistin, että siinä lukee watch me be awesome, mutta veikkaan, että jos oisin tuon sanonut ääneen, en ois tullut ihan täysin ymmärretyksi. Se english speaking dude jätti painot vinopenkkiin enkä viitsinyt mennä häiritsemään, kun luulin hänellä olevan vielä sarjoja kesken, ja tein sitten vastaavaa liikettä laitteessa. Sen jälkeen en enää nähnytkään sitä dudea missään ja painot oli yhä tangossa. Mur.


http://primalfitbody.com/post/79515734076/bodybuilding-gym-humor
 


Mjoo. Torstaina oli takareittä ja ojentajaa vuorossa. Oli niin kivaa! Takakyykyssä yritin pitämään painot sellaisina, ettei tarvii liikerataa jättää vajaaksi vaan pääsee kunnolla alas asti. Sitten kolisuttelinkin tankoa kyykkyhäkin tukirautoja vasten muutaman kerran... Olin "väärässä" paikassa kyykkäämässä, toinen nostolava on se "oikea" paikka mulle, kun siinä saan telineen tukirautoja säädettyä mulle paremmalle korkeudelle. Kyykkyjen, suorin jaloin maastavedon ja reisikoukistusten jälkeen oli muuten hiki. Jalkojen ojentajien jälkeen hinkuttelin käsien ojentajia. Niille mulla on pääliikkeenä ranskalainen punnerrus mutkatangolla, ja nyt muutaman kerran sitä tehneenä voin todeta, että ojentajille paras liike, mitä oon tehnyt.
 
Hikinen ja onnellinen. 

Omalle kehitykselle voi sokeutua. Vaikka en ees kiusannut etureisiä kuin kyykkysarjojen verran treenissä, otin tuollaisen pullisteluvertailukuvan, kun oli samat pökät jalassa kuin yhdessä puolisen vuotta aikaisemmin otetussa kuvassa. Muistan, kuinka tuolloin helmikuussa mietin treenin jälkeen, että pahus vie, nyt on otettava ihan kuva, kun reisiin rupee tulemaan jotain muotoa. Juu... Helmikuussa oli varmaan vähemmän pihviä, mutta myös enemmän rasvaa pehmentämässä ja tasoittamassa muotoja. On se hyvä, että oon ottanut kuvia. Muutaman viikon päästä voisi katsella siitä vuoden takaa otettuja kuvia ja ihmetellä, mitä on saanut vuodessa aikaan salitreenillä. :) Viime postauksessa yritin hiukan pukea sanoiksi jotain tavoitteisiin ja motivaatioon liittyviä ajauksiani, ja kuten totesin, kehityksen havaitseminen ulkonäössä on kivaa. Sarjapainokehityksen näen treenikirjasta ja sen jotenkin tiedostan paremmin, mutta pääkoppa ei oo tossa peilikuvan muutoksessa pysynyt ehkä  yhtä hyvin mukana, koska en ajatellut, että noista kuvista pystyisi mitään eroa näkemään. 


Pientä muutosta havaittavissa? Vasemmalla 15.2.14 ja oikealla 31.7.14 otettu kuva.


Selän ja olkapäiden vuoro oli tänään lauantaina. Yritin nyt keskittyä mavessa siihen, että yläasennossa otan vähän enemmän ojennusta (muttei liikaa), ja mielestäni se menikin ihan hyvin. Vikaa sarjaa tuli kiskottua otsa kurtussa ja puhisten, äänettömiä pahoja sanoja karjuen. Musta tuntuu, että jotain ykkösmaksimia kokeillessa mä oisin just se onneton, jonka välilevyt pamahtaa salin takaseinästä läpi... Olkapäät oli tämän treenin ilonaihe: näkyi kaksi suonta luikertelemassa, kun ennen on näkynyt vain yksi. :) Taitaa näkyä hiilareiden lisääminen positiivisella tavalla tuolleen.


Siellä ne on, kaksi suonta varovasti kurkistelemassa! Näettekö? Ette? No mä näin. :)

Entäs olenko panostanut kehonhuoltoon enemmän, kuten oli tarkoitus? Olen! Maanantaina hierottiin selkää (no se ei ollut ihan eka kerta viime viikkojen aikana). Tiistaina oli jalkojen vuoro saada käsittelyä rullilla ja palloilla. Takareisiä sai palloilla availtua niin hyvin, että toistin niille saman käsittelyn perjantaina, kun menivät mokomat niin juntturaan torstaisesta treenistä. Samalla vaivalla siinä tuli selkää ja rintaa muljuteltua myös. Ja huomenna on tarkoitus taas tuota jumitteluun taipuvaista selkää käsitellä.

Koska haluan ensi talvenakin syödä ite poimittuja marjoja mun aamupirtelöissä ja muutenkin, niitä marjoja pitää myös poimia. Tietty räpsin kuvia kaikista oleellisista jutuista, kuten kissasta, ohrapellosta ja yhdestä ihan tärähtäneestä marjanpoimijasta, mutta en yhdestäkään viinimarjapuskasta tai siitä mustikkametsästä. :D 
 
Viinimarjapuskat, here I come! :D Äiti kommentoi shortseja: "Eikö noi ole sulle ainakin yhtä tai kahta kokoa liian pienet?"








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti